مقاله ارزیابی و تحلیل طوفانهای شن بر پراکنش جغرافیایی بروز بیماریهای تنفسی (سل) در سیستان با استفاده از مدل TOPSIS


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی و تحلیل طوفانهای شن بر پراکنش جغرافیایی بروز بیماریهای تنفسی (سل) در سیستان با استفاده از مدل TOPSIS دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی و تحلیل طوفانهای شن بر پراکنش جغرافیایی بروز بیماریهای تنفسی (سل) در سیستان با استفاده از مدل TOPSIS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی و تحلیل طوفانهای شن بر پراکنش جغرافیایی بروز بیماریهای تنفسی (سل) در سیستان با استفاده از مدل TOPSIS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی و تحلیل طوفانهای شن بر پراکنش جغرافیایی بروز بیماریهای تنفسی (سل) در سیستان با استفاده از مدل TOPSIS :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
طوفان های شن یکی از مهم ترین معضل های زیست محیطی مناطق خشک جهان هستند که عوارض ناشی از آن ها از جمله آلودگی هوا مردم همه جهان را تحت تأثیر قرار می دهد. آلودگی هوا اگر چه برای همه افراد و در همه سنین پدیده ای مضر و بیماری زاست اما طیف وسیعی از افراد از جمله سالمندان، خانم های باردار، کودکان و افراد بیمار آسیب پذیری بیشتری نسبت به آن دارند. بیشتر آسیب های ناشی از آلودگی هوا مربوط به سیستم تنفسی و ریه ها، سیستم ایمنی، قلب و همچنین سیستم بینایی افراد می شوند. شناخت عوامل جغرافیایی، عرض جغرافیایی و تأثیر آن بر شیوع بیماری سل بوده و سپس شناخت ویژگی های بیماران مبتلا از نظر سن، جنس، شغل، محل تولد و پراکندگی جغرافیایی آنان مد نظر قرار گرفته و نهایتاً با توجه به توزیع و پراکندگی جغرافیایی بیماران، به نقش عوامل محیطی و اقلیمی موثر در پراکندگی جغرافیایی بیماری توجه شده است. در این پژوهش سعی بر آن بوده است تا نقش طوفان های شن بر پراکنش جغرافیایی بروز بیماری های تنفسی (سل) در سیستان بررسی و سنجش واقع شود روش تحقیق توصیفی– تحلیلی و مبتنی بر مطالعات کتابخانه ای و اسنادی و میدانی و با استفاده از مدل تاپسیس می باشد. شهرهای مورد مطالعه با توجه به ۴ معیار کیفی (تعداد افراد مبتلا بیماری سل، بیماری‌های ریوی و آلرژی های مختلف تنفسی، اختلالات قلبی، کاهش بهداشت و سلامت مردم) با مدل TOPSISمورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نهایی محاسبات مدل به صورت A1>A3>A2 نشان می دهد. بنابراین A1 (زابل) در رتبه ۱، A3 (هیرمند) در رتبه ۲، و A2 (زهک) در رتبه ۳ قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.