مقاله فعالیت آنتی اکسیدان در بخشهای مختلف گیاه تاجریزی سیاه (.Solanum nigrum L) در استان گلستان (شمال ایران)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فعالیت آنتی اکسیدان در بخشهای مختلف گیاه تاجریزی سیاه (.Solanum nigrum L) در استان گلستان (شمال ایران) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فعالیت آنتی اکسیدان در بخشهای مختلف گیاه تاجریزی سیاه (.Solanum nigrum L) در استان گلستان (شمال ایران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فعالیت آنتی اکسیدان در بخشهای مختلف گیاه تاجریزی سیاه (.Solanum nigrum L) در استان گلستان (شمال ایران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فعالیت آنتی اکسیدان در بخشهای مختلف گیاه تاجریزی سیاه (.Solanum nigrum L) در استان گلستان (شمال ایران) :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
امروزه گیاهان دارویی به عنوان منابع طبیعی که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند، مورد توجه مققین برای استفاده در سامانه های غذایی و بیولوژیک قرار گرفته ا ند. گیاه دارویی تاجریزی سیاه متعلق به تیره Solanaceae از گیاهان علفی و درویی بومی استان گلستان می باشد و معمولاً به سگ انگور شناخته شده است و به عنوان علف هرز رشد می کند و در بسیاری از زمین های زراعی و بخشهایی از استان گلستان یافت می شود. این پژوهش با هدف فیتوشیمیایی عصاره اتانولی (فنل، فلاونویید توتال) و بررسی عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره ها با استفاده از سه روش TAC, RP, DPPH در اندام های مختلف گیاه تاجریزی سیاه (برگ، گل، میوه سبز، میوه سیاه، ساقه و ریشه) در دو رویشگاه طبیعی کوهستان زیارت (۷۹۰ متر) و جلین (۱۵ متر) با روش اسپکتروفتومتری و نتایج در سطح P<0/05 معنی دار ارزیابی گردید. نتایج نشان داد که به ترتیب میزانفلاونویید و فنل توتال موجود در عصاره برگ های گیاه در مقایسه با سایر اندامها در هر دو رویشگاه (۵۲/۸۸mgQUEg(-1)- 16/2mgGAE/g) بود که مخصوصاً در کوهستان زیارت از بیشترین میزان فلاونوئید و فنل ولی در مقابل ساقه ها از کمترین مقدار آن مواد برخوردار بودند. فعالیت آنتی اکسیدانی با (IC50:378/5±۸/۹۴ g/ml) در IC50: 159/1±۴/۰۹ g/ml), DPPH) در IC50:63/37+3/02 g/ml), RP در روش TAC بود. بنابراین عصاره ا تانولی برگ ه ا از بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی مخصوصاً در روش TAC برخوردار بود. با توجه به نتایج بدست آمده بنابراین ارتباط مستقیم و مثبتی بین میزان ترکیبات فلاونوئیدی و فنلی با فعالیتآنتی اکسیدانی اندام ها وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.