مقاله حفظ میراث و جاربه های دانص بومی بوسیله ترویج و آموزش مردم در احیاء و مرمت قناتها در توسعه پایذار روستایی (مطالعه ی موردی استان خراسان جنوبی)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله حفظ میراث و جاربه های دانص بومی بوسیله ترویج و آموزش مردم در احیاء و مرمت قناتها در توسعه پایذار روستایی (مطالعه ی موردی استان خراسان جنوبی) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حفظ میراث و جاربه های دانص بومی بوسیله ترویج و آموزش مردم در احیاء و مرمت قناتها در توسعه پایذار روستایی (مطالعه ی موردی استان خراسان جنوبی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حفظ میراث و جاربه های دانص بومی بوسیله ترویج و آموزش مردم در احیاء و مرمت قناتها در توسعه پایذار روستایی (مطالعه ی موردی استان خراسان جنوبی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حفظ میراث و جاربه های دانص بومی بوسیله ترویج و آموزش مردم در احیاء و مرمت قناتها در توسعه پایذار روستایی (مطالعه ی موردی استان خراسان جنوبی) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
استان خراسان جنوبی به عنوان یکی از جهار استان بسیار محروم محسوب می گردد. این استان جزو مناطق بسیار خشک کشور محسوب می گردد که همجواری آ« با کویر لویر ایران موجب تشدید این مسئله گردیده است به گونه ای که میانگین بارندگی این استان در سالهای معمولی یک سوم میانگین بارندگی کشور می باشد. در این راستا حفظ و حیاء قناتها در استان خراسان جنوبی می تواند در دستیابی به اهداف توسعه پایداری کشاورزی و روستایی در این منطقه بسیار مثمر ثمر واقع گردد. به جرأت می توان گفت که ایرانیان از جمله پیشگامان و پایه ریزان علمی تحلیل آبهای زیرزمینی و حفر قناتها در زمان گذشته بوده اند به گونه ای که مهندسی و تکنیک حفر قنات با معماری یونانیان، راهسازی رمی ها و سد سازی مصریان از نظر علمی برابری می کرده است. این تکنیک و بنای مهم قرن به قرن و نسل به نسل تا به امروز منتقل گردیده است که یکی از مهمترین و پرکاربردترین منابع آبی در مناطق خشک ایران از جمله استانهای یزد، خراسان، سیستان و بلوچستان می باشد زیرا در تأمین آب شرب، صنعت ک شاورزی، دامداری ساکنان روستایی این مناطق نقش بسزایی دارد. به طوریکه می توان گفت قنات ها مایه حیات و ا مید بخش روستانشینان ایران است. گرچه امروزه با پیشرفت علم و فن آوری، بشر راه های گوناگونی را برای تأمین آب مورد نیاز خود در مصارف مختلف یافته است ولی قنات همچنان به عنوان م یراثی چند هزار ساله و یک بنای تاریخی با ساختمانی پیچیده، از منابع مهم و استراتژیک تأمین آب در سطح روستاها و حتی برخی از شهرها در ایران می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.