مقاله تغییرات پروتئین و پراکسیداسیون لیپید گیاه ذرت Zea mays L.) درپاسخ به سمیت کروم


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات پروتئین و پراکسیداسیون لیپید گیاه ذرت Zea mays L.) درپاسخ به سمیت کروم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات پروتئین و پراکسیداسیون لیپید گیاه ذرت Zea mays L.) درپاسخ به سمیت کروم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات پروتئین و پراکسیداسیون لیپید گیاه ذرت Zea mays L.) درپاسخ به سمیت کروم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات پروتئین و پراکسیداسیون لیپید گیاه ذرت Zea mays L.) درپاسخ به سمیت کروم :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
کروم فلز سنگینی است که از نظر کاربرد صنعتی و شیمیایی اهمیت زیادی دارد و در غلظت های بالا برای میکروارگانیسم ها، جانوران و گیاهان سمی می باشد. هدف از این پژوهش بررسی اثرCr 6+بر مح توی پروتئین وپراکسیداسیون لیپید می باشد. کروم با افزایش گونه های فعال اکسیژن موجب القای تنش های اکسیداتیو ، در بافت های گیاهی شده، که موجب آسیب به پروتئین ها، لیپیدها و دیگر بیو ملکول های زیستی می گردند . آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با شش سطح دی کرومات پتاسیم (شامل صفر,۱۰,۲۵,۵۰,۷۵,۱۰۰میلی گرم در هر کیلو گرم خاک) و چهار تکرار در گلخانه تحقیقاتی دانشگاه خوارزمی انجام شد . نتایج نشان داد که با افزایش تیمار کروم محتوی پروتئین کل کاهش و سطح پراکسیداسیون لیپید در ریشه و برگ ذرت افزایش پیدا کرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.