مقاله مقایسه قدرت جذب و اندوزش دو گیاه ذرت علوفه ای و صنوبر دلتوئیدس در خاک آلوده به کروم (مطالعه موردی پساب تصفیه خانه بیرجند)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه قدرت جذب و اندوزش دو گیاه ذرت علوفه ای و صنوبر دلتوئیدس در خاک آلوده به کروم (مطالعه موردی پساب تصفیه خانه بیرجند) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه قدرت جذب و اندوزش دو گیاه ذرت علوفه ای و صنوبر دلتوئیدس در خاک آلوده به کروم (مطالعه موردی پساب تصفیه خانه بیرجند)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه قدرت جذب و اندوزش دو گیاه ذرت علوفه ای و صنوبر دلتوئیدس در خاک آلوده به کروم (مطالعه موردی پساب تصفیه خانه بیرجند)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه قدرت جذب و اندوزش دو گیاه ذرت علوفه ای و صنوبر دلتوئیدس در خاک آلوده به کروم (مطالعه موردی پساب تصفیه خانه بیرجند) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
آلودگی خاک با فلزات و آلاینده های آلی از مشکلات جدی جهانی است . فلزات سنگین در محیط تجزیه نمی شود، بنابراین نیاز به خارج کردن آنها از محیط می باشد. هدف از انجام این تحقیق مقایسه قدرت جذب و اندوزش دو گیاه ذرت علوفه ای و صنوبر دلتوئیدس در خاک آلوده به فلز کروم بوده است . این تحقیق در محوطه تصفیه خانه بیرجند به مدت ۴ ماه متوالی انجام گردید . ۵/۰ کیلوگرم خاک و ۵ گرم ریشه،ساقه و برگ ذرت علوفه ای و صنوبر به صورت ماهیانه جمع آوری گردید . نمونه های گیاهان به وسیله اسید کلریدریک و نمونه های خاک به وسیله اسید نیتریک هضم گردیدند . غلظت عنصر کروم در نمونه ها به وسیله دستگاه جذب اتمی اسپکتروفتومتر سری AA-7000 اندازه گیری شد . متوسط غلظت کروم در پساب تصفیه خانه و آب چاه به ترتیب ۱۲ ppb و ۵ ppb می باشد . غلظت متوسط کروم در خاک آبیاری شده به وسیله پساب تصفیه خانه و آب چاه به ترتیب ۱۴۲/۲ ppm و ۰۰۵/۲ ppm می باشد . متوسط غلظت کروم در ریشه صنوبر و ذرت علوفه ای که به وسیله پساب تصفیه خانه و آب چاه آبیاری می شدند به ترتیب ۶۱۲/۰ ppm و ۴۷۷/۰ ppm ، ۶۰۹/۱ ppm و ۲۶۲/۱ ppm می باشد . متوسط غلظت کروم در ساقه صنوبر و ذرت علوفه ای که به وسیله پساب تصفیه خانه و آب چاه آبیاری می شدند به ترتیب ۱۶۹/۰ ppm و ۱۴۵/۰ ppm ، ۲۴۰/۰ ppm و ۲۰۲/۰ ppm می باشد . متوسط غلظت کروم در برگ صنوبر و ذرت علوفه ای که به وسیله پساب تصفیه خانه و آب چاه آبیاری می شدند به ترتیب ۲۱۹/۰ ppm و ۱۹۰/۰ ppm ، ۲۹۴/۰ ppm و ۱۸۵/۰ ppm می باشد . نتایج نشان داد که میزان کروم در گیاهانی که به وسیله پساب تصفیه خانه آبیاری شده اند بیشتر از گیاهانی است که به وسیله آب چاه مورد آبیاری قرار گرفته اند و نیز مشخص گردید که میزان کروم در ریشه گیاه ذرت علوفه ای و صنوبر از بقیه اندام های آنها بیشتر است .نتایج نشان داد که صنوبر و ذرت علوفه ای هر دو برای عنصر کروم جزء بیش تجمع کننده ها هستند و میزان فاکتور جابجایی در صنوبر از ذرت علوفه ای بیشتر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.