مقاله مقایسه اثر آنتی اکسیدانی روغن پوست پسته وحشی (بنه) و آنتی اکسیدان های سنتزی آلفاتوکوفرول و بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) در اکسایش تری آسیل گلیسرول خالص روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثر آنتی اکسیدانی روغن پوست پسته وحشی (بنه) و آنتی اکسیدان های سنتزی آلفاتوکوفرول و بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) در اکسایش تری آسیل گلیسرول خالص روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر آنتی اکسیدانی روغن پوست پسته وحشی (بنه) و آنتی اکسیدان های سنتزی آلفاتوکوفرول و بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) در اکسایش تری آسیل گلیسرول خالص روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر آنتی اکسیدانی روغن پوست پسته وحشی (بنه) و آنتی اکسیدان های سنتزی آلفاتوکوفرول و بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) در اکسایش تری آسیل گلیسرول خالص روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر آنتی اکسیدانی روغن پوست پسته وحشی (بنه) و آنتی اکسیدان های سنتزی آلفاتوکوفرول و بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) در اکسایش تری آسیل گلیسرول خالص روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) به منظور تولید تری آسیل گلیسرول خالص و حذف توکوفرولها، رنگدانه ها و سایر ترکیبات جزئی موجود در آن، با استفاده از کروماتوگرافی ستونی چند لایه تخلیص شد. ساختار شیمیایی و اسید چربی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (PKO) و روغن پوست بنه (BHO) تعیین شد. پایداری اکسایشی PKO در حضور BHO (1 و ۸ درصد وزنی/وزنی) و آنتی اکسیدان های سنتزی آلفاتوکوفرول و بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) (100 و ۲۰۰ پی پی ام) با استفاده از رنسیمت در دمای ۶۰ درجه سانتیگراد مورد بررسی قرار گرفت. ارزیابی اکسایش نمونه ها بر اساس تغییرات شاخص پایداری اکسایشی در دمای ۶۰ درجه سانتیگراد (۶۰OSI، ساعت) صورت گرفت. به طور کلی ۶۰OSI نمونه ها در حضور غلظتهای مختلف آنتی اکسیدان ها نسبت به نمونه شاهد (بدون آنتی اکسیدان، ۶۶/۱ ساعت) افزایش یافت و در این میان BHT در غلظت ۲۰۰ پی پی ام بیشترین اثر آنتی اکسیدانی را در افزایش پایداری اکسایشی و بهبود کیفیت PKO نشان داد، به طوری که مقدار ۶۰OSI در حضور آن به بیش از ۱۰ برابر افزایش یافت (۷۸/۱۶=۶۰OSI، ساعت) (۰۵/0p<).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.