مقاله بررسی تنوع گونه ای گیاهان علفی در ارتباط با عوامل خاکی و فیزیوگرافی (مطالعه موردی: بخشی از منطقه جنگلی حفاظت شده هلن در استان چهارمحال و بختیاری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع گونه ای گیاهان علفی در ارتباط با عوامل خاکی و فیزیوگرافی (مطالعه موردی: بخشی از منطقه جنگلی حفاظت شده هلن در استان چهارمحال و بختیاری) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع گونه ای گیاهان علفی در ارتباط با عوامل خاکی و فیزیوگرافی (مطالعه موردی: بخشی از منطقه جنگلی حفاظت شده هلن در استان چهارمحال و بختیاری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع گونه ای گیاهان علفی در ارتباط با عوامل خاکی و فیزیوگرافی (مطالعه موردی: بخشی از منطقه جنگلی حفاظت شده هلن در استان چهارمحال و بختیاری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع گونه ای گیاهان علفی در ارتباط با عوامل خاکی و فیزیوگرافی (مطالعه موردی: بخشی از منطقه جنگلی حفاظت شده هلن در استان چهارمحال و بختیاری) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
به منظور بررسی ارتباط تنوع گیاهان علفی در ارتباط با عوامل خاکی (شامل بافت و میزان مواد آلی) و عوامل فیزیوگرافی (ارتفاع ازسطح دریا، جهت دامنه و شیب) در منطقه جنگلی حفاظت شده هلن در استان چهارمحال و بختیاری، منطقه ای با مساحت ۱۷۴ هکتار از این جنگل ها انتخاب شد. بعد از پیاده سازی ۱۸۰ قطعه نمونه به ابعاد ۱×۱ متر به صورت تصادفی در عرصه، در مجموع ۲۵ گونه علفی متعلق به ۲۴ جنس و ۹ خانواده در این قطعات نمونه شناسایی شد. نتایج نشان داد که در بین عوامل فیزیوگرافی جهت دامنه بر تنوع و غنای پوشش اثر معنی داری داشته است و حداکثر تنوع و غنا در جهت غربی و شمالی مشاهده شده است . نتایج همچنین نشان داد دامنه ارتفاعی اثر معنی داری بر تنوع و غنای پوشش علفی داشته و حداکثر غنا و تنوع زیستی در ارتفاعات ۱۹۰۰-۱۸۰۰ وجود دارد. در بین عوامل فیزیوگرافی اثر شیب بر تنوع و غنا معنی دار نبود. در بین عوامل خاکی نیز با در نظر گرفتن رابطه معنی دار غنا و تنوع زیستی با میزان ماده آلی خاک، خاک هایی با ۴ تا ۱۲ درصد ماده آلی بیشترین تنوع و غنا را نشان می دهند. بافت رسی نیز بیشترین غنا و تنوع گونه های علفی را نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.