مقاله بررسی اثر تیمار پس از برداشت آسکوربیک اسید بر خصصویات فیزیکوشیمیایی میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تیمار پس از برداشت آسکوربیک اسید بر خصصویات فیزیکوشیمیایی میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تیمار پس از برداشت آسکوربیک اسید بر خصصویات فیزیکوشیمیایی میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تیمار پس از برداشت آسکوربیک اسید بر خصصویات فیزیکوشیمیایی میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تیمار پس از برداشت آسکوربیک اسید بر خصصویات فیزیکوشیمیایی میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
در این پژوهش، اثر غلظت های مختلف آسکوربیک اسید (۰، ۱ و ۲ درصد) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica) بر اساس آزمایش افکتوریل مورد بررسی قرار گرفت. میوه های تیمار شده پس از بسته بندی بمدت ۳۵ روز در انبار سردنگهداری شده و پس از آن بمنظور ایجاد حالت مشابه با بازار، بمدت ۲ روز اضافی دیگر در دمای ۵±۲۰ درجه سانتیگراد قرار گرفتند. برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی مانند ویتامین ث، مواد جامد محلول (TSS)، اسیدیته قابل تیتر (TA)، شاخص قهوه ای شدن، فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی میوهها در زمان برداشت و پس از ۲+۳۵ روز نگهداری اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد که میزان ویتامین ث میوه ها در پایان مدت زمان نگهداری کاهش معنی داری داشته است اما تیمار آسکوربیک اسید ۲% میزان ویتامین ث را در حد مطلوی حفظ کرد. همچنین مشخص شد که میزان TA در طول مدت نگهداری بطور معنی داری کاهش یافت و تیمار آسکوربیک اسید تأثیر معنی داری بر میزان TA میوه ها نداشت. تیمار با هر دو سطح آسکوربیک اسید بطر معنی داری شاخص قهوه ای شدن میوه ها را ک اهش داد. پس از ۲+۳۵ روز نگهداری، میوه های تیمار شده با آسکوربیک اسید ۲% دارای بالاترین میزان فنل کل، فعالیت آنتی اکسیدانی و TSS بودند در حالی که مقدار این صفات در میوه های تیمار شده با سایر غلظت ها بطور معنی داری کاهش یافت. در مجموع مشخص شد که تیمار آسکوربیک اسید ۲% با حفظ خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه، توانسته است کیفیت غذیه ای میوه های ازگیل ژاپنی را در حد مطلوبی حفظ نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.