مقاله ارزیابی برخی صفات کمی و کیفی سه رقم توتفرنگی در شرایط کشت بدون خاک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی برخی صفات کمی و کیفی سه رقم توتفرنگی در شرایط کشت بدون خاک دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی برخی صفات کمی و کیفی سه رقم توتفرنگی در شرایط کشت بدون خاک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی برخی صفات کمی و کیفی سه رقم توتفرنگی در شرایط کشت بدون خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی برخی صفات کمی و کیفی سه رقم توتفرنگی در شرایط کشت بدون خاک :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
این تحقیق به منظور ارزیابی اثر محیطهای مختلف کشت بر برخی صفات کمی و کیفی سه رقم توت فرنگی (Fragaria ananassa) در کشت بدون خاک انجام شد آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار طی سالهای ۹۱-۹۰ در محل دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری به اجرا درآمد. تیمارهای این آزمایش شامل بسترهای کشت (کمپلکس لیگنین، پرمیسک و کوکوپیت) و ارقام (پاروس، کاماروسا، سلوا) بودند. صفاتی از قبیل عملکرد، شاخص طعم، تعداد برگ و تعداد طوقه مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که عملکرد و تعداد طوقه و شاخص طعم در تیمار رقم معنیداری شدند ولی تعداد برگ اختلاف معنیداری نشان نداد. بیشترین عملکرد (۰۸/۹۹ گرم در بوته) مربوط به رقم سلوا که تفاوت معنیدرای با کاماروسا (۵۶/۹۴)نشان نداد و کمترین عملکرد در رقم پاروس (۵۲/۷۴ گرم در بوته)مشاهده شد. بالاترین شاخص طعم در رقم کاماروسا (۴۵/۵) که با سلوا(۶۹/۴) تفاوت معنیداری نداشت و کمترین شاخص طعم (۴۶/۳) در پاروس به دست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.