مقاله بررسی ماندگاری میوه موز رقم «کاوندیش» تحت تأثیر نیتریک اکسید و آب گرم


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ماندگاری میوه موز رقم «کاوندیش» تحت تأثیر نیتریک اکسید و آب گرم دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ماندگاری میوه موز رقم «کاوندیش» تحت تأثیر نیتریک اکسید و آب گرم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ماندگاری میوه موز رقم «کاوندیش» تحت تأثیر نیتریک اکسید و آب گرم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ماندگاری میوه موز رقم «کاوندیش» تحت تأثیر نیتریک اکسید و آب گرم :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
برای بررسی تاثیر نیتریک اکسید وآب گرم بر شاخص های مرتبط با ماندگاری میوه موز تحقیق حاضر با استفاده از ۳ سطحآب گرم ( ۴۰ درجه سانتی گراد در ۱۵ دقیقه، ۵۰ درجه سانتی گراد در ده دقیقه ، ۵۵ درجه سانتی گراد در سه دقیقه)،تیمارنیتریک اکسید با سه غلظت(نیم میلی مولار در ۵ دقیقه، ۱ میلی مولار پنج دقیقه ، دو میلی مولار در پنج دقیقه)، در روزهای۷و ۱۴ و ۲۱ روز پس از برداشت در آزمایشگاه دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد در اردیبهشت ۱۳۹۱ موردبررسی قرارگرفت. متغیر های مدت ماندگاری میوه موز رقم کاوندیش بررسی شدند. در روزهای ۲۱ و ۱۴ تیمار ۵۰ درجهداشت. در روز ۱۴ ، هر سه تیمار آب گرم تاثیر pH سانتی گراد آب گرم به مدت ده دقیقه، تاثیر معنی داری بر کاهش میزانمعنی داری بر کاهش میزان اسیدیته داشتند.براساس نتایج حاصل از آزمایش اعمال اکسید نیتریک ۲میلی مولار در لیتروآب گرم ۵۰ درجه سانتی گراد در ده دقیقه بهترین تیمار در ماندگاری موز بودند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.