مقاله ارزیابی رنگ پودرسیب زمینی به روش خشک کردن لایه نازک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی رنگ پودرسیب زمینی به روش خشک کردن لایه نازک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی رنگ پودرسیب زمینی به روش خشک کردن لایه نازک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی رنگ پودرسیب زمینی به روش خشک کردن لایه نازک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی رنگ پودرسیب زمینی به روش خشک کردن لایه نازک :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
رنگ یکی از مهمترین عوامل کیفی موثر بر کیفیت محصولات غذایی می باشد به طوری که رنگ غیرطبیعی و کاهش یافته از دید مصرف کننده نامطلوب بوده و نشانه عدم کیفیت و پایان ماندگاری محصول می باشد. این تحقیق تاثیر دما وسرعت جریان هوا بر تغییر پارامترهای رنگی، پودر سیب زمینی طی فرایند خشک کردن برای دستیابی به محصولی با کیفیت بالا از نظر شاخص های رنگی را مورد بررسی قرار داده. آزمایش ها در سه سطح دمایی ۶۰، ۷۰ و ۸۰درجه سانتی گراد و سرعت ،باد ۱ و ۲ متر بر ثانیه بررسی شد. مقایسه نتایج رنگ سنجی در مورد پارامترهای روشنایی ( L ) ، قرمزی ( a ) و زردی ( b ) نشان داد که با افزایش دما مقدار قرمزی و مقدار زردی نمونه ها رو به افزایش می باشد اما مقدار روشنایی کاهش می یابد. همچنین با افزایش سرعت جریان هوا میزان تغییرات روشنایی و قرمزی نمونه ها بیشتر می شود، اما تاثیر افزایش سرعت جریان هوا اثر معناداری برروی زردی نمونه ها نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.