مقاله بررسی و تعیین عوامل تأثیرگذار بر انتخاب کشت محصولات زراعی در شهرستان اشتهارد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و تعیین عوامل تأثیرگذار بر انتخاب کشت محصولات زراعی در شهرستان اشتهارد دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و تعیین عوامل تأثیرگذار بر انتخاب کشت محصولات زراعی در شهرستان اشتهارد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و تعیین عوامل تأثیرگذار بر انتخاب کشت محصولات زراعی در شهرستان اشتهارد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و تعیین عوامل تأثیرگذار بر انتخاب کشت محصولات زراعی در شهرستان اشتهارد :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
در پژوهش حاضر باهدف بررسی و تعیین عوامل تأثیرگذار بر انتخاب کشت محصولات زراعی در شهرستان اشتهارد انجام و نه عامل، موانع دستیابی، عامل اقتصادی، دانش کشاورز، ویژگی های نظام زراعی، عامل اجتماعی، نگرش کشاورز، عوامل آموزشی و ترویجی، عوامل ارتباطی و ویژگی های فنی و زراعی بررسی شده است. جامعه آماری تحقیق شامل کشاورزان شهرستان اشتهارد استان البرز در سال زراعی ۹۲-۱۳۹۱ می باشد. حجم نمونه برابر است با ۴۹ کشاورز بخش زراعت شهرستان اشتهارد که تعداد آن ها با توجه به تعداد جامعه آماری از جدول مورگان استخراج شده است. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه محقق ساخته با ضریب پایانی ۰/۸۹ و داده های سازمان جهاد کشاورزی، داده های هواشناسی استفاده شد؛ و برای تجزیه وتحلیل داده ها از نرم افزار Spss22 و Amos22 استفاده شده است. نتایج نشان داد که عامل اقتصادی با ضریب ۰/۳۲ و عامل اجتماعی با ضریب ۰/۰۴ به ترتیب بیشترین و کمترین سودمندی ادراک شده بار را بر روی سازه برخوردارند؛ و همه عامل های تأثیرگذار در سطح اطمینان ۹۹ درصد معنادار می باشند؛ و محصول گندم با توجه به نسبت انرژی، افزوده خالص انرژی و بهره وری انرژی، بهترین جایگاه را در بین محصولات دیگر به خود اختصاص داده است؛ و ازنظر شاخص های مکانیزاسیون محصول گندم با درجه مکانیزاسیون بالا و سطح مکانیزاسیون پایین در جایگاه بهتری از محصولات دیگر می باشد. درنهایت از تعمق در پژوهش انجام شده پیشنهاد می شود به دلیل پایین بودن سطح سرمایه کشاورزان بایستی در نیل به پایداری کشاورزی گام های اقتصادی مهمی برداشته شود و واضح است دراین ارتباط شیوه های حمایتی دولت در راستای ارتقاء ظرفیت های شناختی، شامل پرداخت تسهیلات بانکی با کارمزد کم، واگذاری ماشین آلات، خرید تضمینی و پرداخت یارانه به نهاده های کشاورزی می تواند مؤثر باشد. و همچنین کشت گندم با توجه به نتایج شاخص ها به عنوان کشت اول(پاییزه) به کشاورزان شهرستان اشتهارد پیشنهاد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.