مقاله تاثیر کاربرد کود زیستی حل کننده فسفات بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود دیم بهاره و پاییزه در شرایط آبیاری تکمیلی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر کاربرد کود زیستی حل کننده فسفات بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود دیم بهاره و پاییزه در شرایط آبیاری تکمیلی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر کاربرد کود زیستی حل کننده فسفات بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود دیم بهاره و پاییزه در شرایط آبیاری تکمیلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کاربرد کود زیستی حل کننده فسفات بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود دیم بهاره و پاییزه در شرایط آبیاری تکمیلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر کاربرد کود زیستی حل کننده فسفات بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود دیم بهاره و پاییزه در شرایط آبیاری تکمیلی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
به منظور بررسی اثر آبیاری تکمیلی، فصل کاشت و تلقیح فسفات بارور ۲بر عملکرد دانه، اجزاء گیاه نخود آزمایشی به صورت اسپلیت-فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار به اجرا در امد سه عامل شامل آبیاری تکمیلی در کرت های اصلی (I1= بدون آبیاری،I2=یک بار آبیاری و I3= دوبار آبیاری ) و فصل کاشت(S1= فصل کاشت بهاره و S2= فصل کاشت پاییزه ) و تلقیح فسفات بارور ۲(P1= عدم مصرف بارور۲ و P2= مصرف بارور ۲) به صورت فاکتوریل در کرت های فرعی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که بیشترین عملکرد بیولوژیک (۲۲۳۱/۷ کیلوگرم درهکتار) وزن دانه با پوسته غلاف (۶/۹ گرم در بوته)وزن صد دانه(۲۷/۶ گرم) تعداد غلاف در بوته(۵۵/۹) و عملکرد دانه (۸۳۸/۷ کیلوگرم در هکتار) از تیمار دو بار آبیاری بدست آمد. اثرات فصل کاشت بر تعداد غلاف در بوته، تعداد دانه در بوته، وزن صد دانه، عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک، معنی دار گردید. تلقیح فسفات بارور ۲ تاثیر معنی داری بر روی عملکرد دانه، تعداد غلاف در بوته، تعداد دانه در بوته، وزن صد دانه، وزن دانه با غلاف، عملکرد بیولوژیک نشان داد، به طوری که بیشترین عملکرد دانه( ۸۵۷/۱۴ کیلوگرم در هکتار) در تلقیح با فسفات زیستی بارور ۲ نسبت به عدم تلقیح بدست آمد. همچنین بیشترین عملکرد دانه ( ۹۱۱/۴ کیلوگرم در هکتار) عملکرد بیولوژیک (۲۲۹۶/۸ کیلوگرم در هکتار) در فصل کاشت پاییزه بدست آمد. در این تحقیق اثرات متقابل سه گانه برعملکرد دانه معنی دار گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.