مقاله سین بیوتیک ها تحولی در توسعه آبزی پروری پایدار و تولید محصول سالم


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سین بیوتیک ها تحولی در توسعه آبزی پروری پایدار و تولید محصول سالم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سین بیوتیک ها تحولی در توسعه آبزی پروری پایدار و تولید محصول سالم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سین بیوتیک ها تحولی در توسعه آبزی پروری پایدار و تولید محصول سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سین بیوتیک ها تحولی در توسعه آبزی پروری پایدار و تولید محصول سالم :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
آبزی پروری همواره با مشکلات بیماری و تولیدات نامطلوب مسیر پرفراز و نشیبی داشته که برای رفع ان ها تحقیقات فراوانی صورت گرفته است. از جمله استفاده از انتی بیوتیک ها، که باشناسایی معایب استفاده مکرر از آنتی بیوتیک های موجود، در نتیجه نسل جدیدی ازمکمل های غذایی جایگزین ان ها گردیدند. استفاده ازفناوری های نوین در افزایش بهره وری و کاهش هزینه تولید از جمله مواردمهم در آبزی پروری پایدار است. سین بیوتیک ها ترکیبی از باکتری های پروبیوتیک و موادغذایی پری بیوتیکی در کنار یکدیگر هستند، که از اثرات مطلوب هردوی این اجزا بهره مند می باشند. این مکمل هابا ایجاد تعادل در فلور باکتریایی روده، بهبود هضم و جذب مواد غذایی، افزایش تولید وسطح ایمنی مصرف کنندگان را به دنبال داشته و ازمعایب انتی بیوتیک های گذشته در آن ها گزارشی مشاهده نشده است. با افزایش تقاضا برای مصرف غذای سالم، محرک های رشد طبیعی به عنوان جایگزینی برای محرک های رشد آنتی بیوتیکی در جیره غذایی ابزیان مورد توصیه قرار گرفتند. ازمزیت های استفاده از محرک های رشد طبیعی شامل افزایش رشد، تحریک سیستم ایمنی ،بهبود فرایندهضم و کارایی غذا، کاهش میزان مرگ ومیر، رشد سریع میکرو فلورهای مفید روده، تاثیر برمیزان اشتها و افزایش میزان تغذیه است. ازمهم ترین ویژگی های سین بیوتیک ها این است که ضمن کاهش بیماری و بهبود ضریب تبدیل غذایی هیچ باقی مانده بافتی نداشته و برخلاف آنتی بیوتیک ها مقاومت باکتریایی ایجاد نمی نمایند. یافته های تحقیقات نشان می دهد که استفاده از مکمل های سین بیوتیکی تا چه حد در افزایش سازگاری اکولوژیکی، بقاء عملکرد رشد وتقویت سیستم ایمنی ماهیان مفید بوده و می تواندبه عنوان یک راهبرد اساسی و کاربردی در ارتقاء و توسعه آبزی پروری پایدار کشور و تولید محصولات سالم تر پیشنهادگردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.