مقاله تأثیر پارامترهای فرآیند اسمز بر خصوصیات میوه کیوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر پارامترهای فرآیند اسمز بر خصوصیات میوه کیوی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر پارامترهای فرآیند اسمز بر خصوصیات میوه کیوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر پارامترهای فرآیند اسمز بر خصوصیات میوه کیوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر پارامترهای فرآیند اسمز بر خصوصیات میوه کیوی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این پژوهش ترکیب فرآیند آبگیر اسمزی برای قطعاات میوه کیوی به ضخامت ۱۰ میلیمتر در سه سطح دمایی ۳۵، ۴۵ و ۵۵ درجه سانتی گراد و در فواصل زمانی ۳۰، ۶۰، ۹۰، ۱۲۰، ۱۸۰، ۲۴۰ دقیقه در غلظت های مختلف ساکارز در ۲ سطح (۳۵ و ۴۵) و گلوکز در ۲ سطح (۳۵ و ۴۵) و ترکیب (ساکارز ۲۰ و گلوکز ۲۵) در حالت استاتیک انجام گرفت. مقادیر حذف آب و جذب مواد جامد در فواصل زمانی مختلف محاسبه گردید. نتایج نشان داد همچنان که انتظار می رفت میازن حذف آب و جذب مواد جامد با افزایش غلظت و زمان خشک شدن و افزایش دمای محلول اسمزی ارتباط مستقیم داشت. محلول های اسمزی گلوکز دارای بیشترین میزان جذب قند و محلو های اسمزی ساکارزی دارای کمترین مقدار جذب جامد بودند و محلول اسمزی (ساکارز ۲۰ و گلوکز ۲۵) دارای بیشترین میانگین دفع آب بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.