مقاله بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از پوست بادمجان با استفاده از امواج فراصوت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از پوست بادمجان با استفاده از امواج فراصوت دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از پوست بادمجان با استفاده از امواج فراصوت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از پوست بادمجان با استفاده از امواج فراصوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از پوست بادمجان با استفاده از امواج فراصوت :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در این پژوهش بهینه کردن عصاره گیری از پوست بادمجان به کمک امواج فراصوت در توان های ( ۲۰ و۴۰و۶۰وات) و دماهای ۳۰و۴۰و ۵۰درجه سانتی گراد) و زمان های ( ۱۰ ،۵ و ۱۵ دقیقه) انجام شد واز حلال اتانول با نسبت حلال به ماده خشک ( ۱۵ ،۱۰و۲۰ ) استفاده گردید. استفاده از امواج فراصوت موجب بالا بردن راندمان استخراج و نیز به حداقل رساندن تغییرات ساختاری در عصاره، نسبت به استخراج با استفاده از حلال گردید. ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره های استحصالی با روش اندازه گیری توان آنتی اکسیدانی احیاء آهنFRAP)تعیین گردید. در ادامه میزان بازده و میزان خاصیت آنتی اکسیدانی توسط نرم افزارDesign Expertبهینه سازی شد و نتایج بهینه سازی بصورت توان=۵۹/۶۲وات، دما=۴۰/۰۷درجه سانتیگراد، زمان=۱۲/۶۳دقیقه، نسبت حلال به ماده خشک=۱۶/۴۲ظرفیت آنتی اکسیدانی=۷۱/۰۷۰۹میکرو مول آهنبه ازاء گرم وزن خشک و بازده=۲۸/۳۹۷۵بدست آمداین نتایج نشان می دهد که حداکثر میزان عصاره استخراجی از پوست بادمجان در مقادیر مذکور بدست می آید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.