مقاله تاثیر ترکیبات طبیعی سالم و خوراکی بر میزان فنل کل در دوره پساز برداشت میوه لیموشیرین


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر ترکیبات طبیعی سالم و خوراکی بر میزان فنل کل در دوره پساز برداشت میوه لیموشیرین دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر ترکیبات طبیعی سالم و خوراکی بر میزان فنل کل در دوره پساز برداشت میوه لیموشیرین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر ترکیبات طبیعی سالم و خوراکی بر میزان فنل کل در دوره پساز برداشت میوه لیموشیرین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر ترکیبات طبیعی سالم و خوراکی بر میزان فنل کل در دوره پساز برداشت میوه لیموشیرین :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
پوشش دادن میوه با مواد طبیعی در حفظ طعم و شادابی، کاهش شدت تنفس میوه، ودر نتیجه تاخیر در پیری میوه، و جلوگیری از سرایت آلودگی در بین میوهها موثر است . در این آزمایش، اثرهایپوشش های پلی ساکاریدی (شامل صمغ عربی یا کیتوسان) و واکس تجاری در افزایش عمرانیارمانیلیمو شیرین مورد مطالعه قرار گرفت. اثرات کاربرد این پوشش ها در میوه لیموشیرین با اندازه گیریکل مواد فنلی ارزیابی گردید. نتایج نشان دادند بیشترین میزان فنل کل در تیمار شاهد وجود داشتکه با تیمار صمغ عربی ۱۵ درصد و واکس ۲۵ درصد تفاوت معنی داری نداشت اما با سایر تیمارها تفاوت معنی داری داشت. کمترین میزان فنل کل در میوه های تیمار شده با صمغ عربی ۵ درصد بودکه با تیمار کیتوسان ۲/۵درصد و واکس ۱۰۰ درصد تفاوت معنی داری نداشت. اثر زمان انبارمانی بر میزان فنل کل آب میوه نشان داد در زمان انبارمانی۱/۵ماه میزان فنل کل به طور معنی داری کمتر از زمان انبار مانی ۳ ماه بود. نتایج نشان دادند تاثیر واکس تجاری، کیتوسان و صمغ عربی بر میزان فنل کل آب میوه لیمو شیرین به غلظت و مدت انبارمانی بستگی داشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.