مقاله تعیین خواص مکانیکی و ارزیابی شاخص های مرتبط با کیفیت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین خواص مکانیکی و ارزیابی شاخص های مرتبط با کیفیت دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین خواص مکانیکی و ارزیابی شاخص های مرتبط با کیفیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین خواص مکانیکی و ارزیابی شاخص های مرتبط با کیفیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین خواص مکانیکی و ارزیابی شاخص های مرتبط با کیفیت :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
گندم از مهم ترین غلات می باشد. در ایران گندم حدود ۸۰ % کالری و ۶۰% پروتئین روزانه مردم تامین می نماید. هدف این پژوهش تعیین خواص مکانیکی و ارزیابی شاخص های مرتبط با کیفیت نانوایی در ۱۰ رقم گندم بود. خواص مکانیکی (مقاومت به فشارو سختی) به ترتیب توسط دستگاه اینستران مدل santam STM-20 و استاندارد AACC تعیین گردید. صفت کمی اندازه گیری شده وزن هزار دانه و صفات کیفی شامل پروتئین، حجم رسوب زلنی و میزان گلوتن بر اساس استانداردهای بین المللی تعیین گردید. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که تیمار رقم، اثر معنی داری در سطح احتمال ۱%برخواص مکانیکی و کیفیت نانوایی دارد. رقم کراس عدل و بهار دارای بیشترین و کمترین بار بیشینه بودند. همچنین ارقام کراس عدل و بم، به ترتیب سخت ترین و نرم ترین رقم از لحاظ سختی بافت بودند. ارقام کراس عدل و بم بیش ترین و کمترین درصد پروتئین، ارقام کراس عدل و نیک نژادحجم رسوب متوسط ورقم بم دارای حجم رسوب کم بودند. با توجه به تحقیقات انجام شده باید گندمی را به منظور تهیه نان استفاده کرد که از نظر میزان پروتئین، رسوب زلنی ،گلوتن، سختی دانه و بیشینه نیروی گسیختگی در حد مطلوبی باشد. بنابراین طی این پژوهش، ارقام کراس عدل، نیک نژاد و آذر ۲ به منظور تهیه نان پیشنهاد می گردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.