مقاله بررسی خشک کردن دو مرحله ای بادام درختی و تاثیر آن بر زمان خشک کردن


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خشک کردن دو مرحله ای بادام درختی و تاثیر آن بر زمان خشک کردن دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خشک کردن دو مرحله ای بادام درختی و تاثیر آن بر زمان خشک کردن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خشک کردن دو مرحله ای بادام درختی و تاثیر آن بر زمان خشک کردن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خشک کردن دو مرحله ای بادام درختی و تاثیر آن بر زمان خشک کردن :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
ایران سومین کشور تولیدکننده بادام در دنیا است. فرآوری مناسب بادام نقش مهمی در صادرات و نگهداری آن دارد. در این تحقیق، خشک کردن دومرحله ای بادام در خشک کن آزمایشگاهی بررسی شد. آزمایش ها در چهار سطح تک دمایی ۷۰،۶۰،۵۰ و ۸۰ درجه سلسیوس و شش سطح دو دمایی ۵۰-۶۰، ۵۰-۷۰، ۶۰-۷۰، ۵۰-۸۰، ۶۰-۸۰ و ۷۰-۸۰ و دو سطح سرعت هوای ۱ و ۲ متر بر ثانیه با سه تکرار انجام گرفت. منحنی های خشک کردن تک دمائی و دو دمائی ترسیم گردید. داده های زمان خشک شدن بادام با آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی مورد تجزیه واریانس قرار گرفت. مقایسه خشک کردن یک مرحله ای و دو مرحله ای نشان داد که زمان خشک شدن در حالت دومرحله ای نسبت به یک مرحله ای (با دمای دوم)، کاهش می یابد. کمترین درصد کاهش زمان مربوط به دمای دومرحله ای ۶۰-۷۰ درجه سلسیوس و بیشترین( حدود ۲۵ درصد کاهش) مربوط به دمای دومرحله ای ۵۰-۸۰ درجه سلسیوس بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.