مقاله تاثیر الگوی کشت و نیتروژن مصرفی بر کیفیت علوفه در کشت مخلوط جو و باقلا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر الگوی کشت و نیتروژن مصرفی بر کیفیت علوفه در کشت مخلوط جو و باقلا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر الگوی کشت و نیتروژن مصرفی بر کیفیت علوفه در کشت مخلوط جو و باقلا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر الگوی کشت و نیتروژن مصرفی بر کیفیت علوفه در کشت مخلوط جو و باقلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر الگوی کشت و نیتروژن مصرفی بر کیفیت علوفه در کشت مخلوط جو و باقلا :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور بررسی اثر الگوی کشت و نیتروژن مصرفی بر کیفیت علوفه در کشت مخلو جو و باقلا، آزمایشی در سال زراعی ۱۳۹۱- ۹۲ در مزرعه دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه کنبد کاووس به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار انجام شد .در این آزمایش از رقم صحرا جو و برکت باقلا استفاده شد . عامل الگوی کاشت در ۵ سطح و شامل کشت خالص جو، کشت مخلوط ۷۵ درصد جو و ۲۵ درصد باقلا، کشت مخلوط ۵۰ درصد جو و ۵۰ درصد باقلا، کشت مخلوط ۵۰ و، ۲۵ درصد جو و ۷۵ درصد باقلا و کشت خالص باقلا بود . عامل کود نیتروژن در ۴ سطح و شامل عدم مصرف و مصرف ۲۵ و۵۰و ۷۵ کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص با منشأ اوره بود. اثر الگوی کاشت بر صفات پروتئین خام، ماده خشک قابل هضم، فیبر غیر قابل حل در شوینده های اسیدی و فیبر غیر قابل حل در شوینده های خنثی در سطح یک درصد معنی دار شد. اثر کود نیتروژن فقط بر صفات پروتئین خام در سطح یک درصد و درصد ماده خشک قابل هضم در سطح ۵ درصد معنی دار شد. اثر متقابل الگوی کاشت × نیتروژن در مورد هیچ یک از صفات مورد مطالعه معنی دار نشد. حداکثر و حداقل پروتئین خام با ۲۵۳۷ و ۸۸۱ درصد و ماده خشک قابل هضم با ۶۹۹۶ و ۵۸۹۶ درصد به ترتیب از کشت خالص باقلا و جو بدست آمد. حداکثر و حداقل فیبر قابل حل در شوینده های اسیدی با ۳۷۳۴ و ۲۶۲ درصد و الیاف قابل حل در شوینده های خنثی با ۶۳۵۱ و ۵۳۳ درصد به ترتیب از کشت خالص جو و باقلا بدست آمد. این بررسی نشان داد که کیفیت علوفه باقلا بهتر از جو بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.