مقاله تاثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی و زمان محلول پاشی بر خصوصیات کمی و کیفی آلو ( Prunus sp)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی و زمان محلول پاشی بر خصوصیات کمی و کیفی آلو ( Prunus sp) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی و زمان محلول پاشی بر خصوصیات کمی و کیفی آلو ( Prunus sp)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی و زمان محلول پاشی بر خصوصیات کمی و کیفی آلو ( Prunus sp)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی و زمان محلول پاشی بر خصوصیات کمی و کیفی آلو ( Prunus sp) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
آلو یکی از میوههای هستهدار مهم مناطق معتدله است و از نظر اقتصادی پس از هلو در درجهی دوم اهمیت در جهان قرار دارد(۵). به منظور بررسی تاثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی و زمان محلول پاشی مطالعه ای در قالب آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح بلو ک های کامل تصادفی با ۱۴ تیمار، نفتالین استیک اسید در ۳ سطح (۱۰، ۲۰، ۳۰) پی پی ام، سوین در سه سطح (۱۰۰۰، ۱۵۰۰ و ۲۰۰۰) پی پی ام و شاهد در دو زمان ۱۸ و ۲۵ روز بعد از تمام گل، در چهار تکرارو مجموعاً ۵۶ پلات انجام شد.هر پلات آزمایشی شامل یک درخت بودکه جداگانه و با غلظت و زمان مورد نظر تیمار شد. نتایج تجزیه واریانس تیمارها نشان داد که اثر تنظیم کننده های رشد گیاهی و اثر متقابل تنظیم کننده های رشد گیاهی و زمان محلول پاشی در سطح ۱ یا ۵ درصد آماری معنی دار بود. بیشترین قند در تیمار P3 و کمترین آن در P7 مشاهده شد. اثر متقابل تنظیم کننده های رشد گیاهی و زمان محلول پاشی بر درصد قند میوه نشان داد که بهترین تیمار، تیمار P3T1 با ۱۹/۴۲ درصد ساکارز در میوه و کمترین مقدار قند در تیمار P7T1 با ۱۴/۴ درصد ساکارز در میوه بود. این مقدار افزایش حدود ۳۵ درصد افزایش قند را نشان می دهد. بالاترین درصد میوه درجه دو مربوط به تیمار P4 با ۲۸/۷۱ درصد بود. به طور کلی تاثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی بر صفات اندازه گیری شده بر صفات بیشتر از زمان محلول پاشی بود و باعث بهبود عملکرد و تاثیر مثبت بر شاخص های عملکردی داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.