مقاله بررسی اثرات استفاده از روشهای مختلف فراوری دانه جو بر عملکرد بره های پرواری نژاد مغانی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات استفاده از روشهای مختلف فراوری دانه جو بر عملکرد بره های پرواری نژاد مغانی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات استفاده از روشهای مختلف فراوری دانه جو بر عملکرد بره های پرواری نژاد مغانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات استفاده از روشهای مختلف فراوری دانه جو بر عملکرد بره های پرواری نژاد مغانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات استفاده از روشهای مختلف فراوری دانه جو بر عملکرد بره های پرواری نژاد مغانی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
این مطالعه جهت بررسی اثرات استفاده از روشهای مختلف فراوری دانه جو بر عملکرد بره های پرواری نژاد مغانی انجام گرفت. برای انجام این آزمایش از ۱۱ راس بره نر با میانگین وزن۰/۷۴۶±۲۷/۶۳کیلوگرم و سن ۳تا۴ماه درقالب طرح کاملا تصادفی، با ۱ تیمار و ۶ تکرار به مدت ۳۵ روز استفاده شد. در این آزمایش، جیره غرذایی دارای سطح انرژی۲/۵مگاکالری درکیلوگرم و پروتئین خام۱۴/۷درصد بر اساسNRC 1589 ( بوده که با اقلام خوراکی یونجه، کاه گندم، کنجاله سویا، دانه ذرت دانه جو، مکمل مواد معدنی _ ویتامینی و نمک، تأمین و تنظیم گردید. تیمارهای آزمایشی شامل جیره مذکور دارای دانه جو کامل و خام بدون فراوری به عنوان شاهد، جیره دارای دانه جو آسیاب شده، جیره دارای دانه جو خیسانده شده و جیره دارای دانه جو تف داده شده بودند. نتایج آزمایش نشان داد که فراوری های مختلف فیزیکی اعمال شده در این تحقیق، تاثیر معنی داری بر میزانمصرف ماده خشک بره های پرواری در دوره های مختلف پرورش نداشت. اما مقایسه مستقل میانگین تیمار دارای دانه جو خام )شاهد( در مقابل تیمارهای دارای دانه جو فراوری شده نشان دهنده تفاوت معنیدار بین آنها بوده و در بین روش های مختلف فرآوری، عملکرد تیمار دارای دانه جو خیسانده شده به طور معنیداری بیشتر از سایر تیمارها بود)p0/05

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.