مقاله بررسی صفات مورفولوژیکی و میزان قندهای محلول گیاه دارویی مریم گلی (Salvia viridis) تحت تنش شوری در شرایط هیدروپونیک


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی صفات مورفولوژیکی و میزان قندهای محلول گیاه دارویی مریم گلی (Salvia viridis) تحت تنش شوری در شرایط هیدروپونیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی صفات مورفولوژیکی و میزان قندهای محلول گیاه دارویی مریم گلی (Salvia viridis) تحت تنش شوری در شرایط هیدروپونیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی صفات مورفولوژیکی و میزان قندهای محلول گیاه دارویی مریم گلی (Salvia viridis) تحت تنش شوری در شرایط هیدروپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی صفات مورفولوژیکی و میزان قندهای محلول گیاه دارویی مریم گلی (Salvia viridis) تحت تنش شوری در شرایط هیدروپونیک :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
با توجه به اهمیت گیاهان دارویی در درمان بسیاری از بیماری ها و همچنین محدود بودن رویشگاه های طبیعی، کمی زادآوری، شور شدن تدریجی خاک ها به علت کمبود آب و برداشت بی رویه آن ها از محیط,برنامه ریزی جهت ازدیاد آن ها بسیار ضروری به نظر می رسد. به منظور بررسی اثرات شوری بر برخی صفات مورفولوژیکی گیاه دارویی مریم گلی گونه S.viridis آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار و در پنج سطح شوری ۰، ۳۰، ۶۰، ۹۰، ۱۲۰ میلی مولار سدیم کلرید) در محیط هیدروپونیک انجام گرفت. بعد از ۴۵ روز، صفات مورفولوژیکی و قندهای محلول در ساقه و ریشه این گونهء گیاهی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد تنش ۱۲۰ و ۹۰ میلی مولار نمک موجب از بین رفتن کامل گیاه می شود و تنش شوری در سایر سطوح به خصوص ۶۰ و ۳۰ میلی مولار باعث کاهش معنی داری در طول ساقه، وزن خشک ساقه، وزن تر ساقه و ریشه این گیاه دارویی می گردد؛ اما در صفاتی مانند وزن خشک ریشه و طول ریشه تحت تنش شوری معنی دار نشده است. همچنین تنش شوری باعث افزایش معناداری در میزان قندهای محلول در این گونه گردید. به نظر می رسد این گیاه در جهت مقابله با تنش شوری از راهکار افزایش قندهای محلول به عنوان یک محافظت کننده اسمزی در شرایط تنش استفاده کرده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.