مقاله تخم مرغ W3 به عنوان یک غذادارو جایگزین مکمل برای مصرف اسیدهای چرب غیر اشباع W3 و ثبات کلسترول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تخم مرغ W3 به عنوان یک غذادارو جایگزین مکمل برای مصرف اسیدهای چرب غیر اشباع W3 و ثبات کلسترول دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تخم مرغ W3 به عنوان یک غذادارو جایگزین مکمل برای مصرف اسیدهای چرب غیر اشباع W3 و ثبات کلسترول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تخم مرغ W3 به عنوان یک غذادارو جایگزین مکمل برای مصرف اسیدهای چرب غیر اشباع W3 و ثبات کلسترول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تخم مرغ W3 به عنوان یک غذادارو جایگزین مکمل برای مصرف اسیدهای چرب غیر اشباع W3 و ثبات کلسترول :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
اثرات خوب اسیدهای چرب غیر اشباع W3 بر سلامتی انسان موجب تلاش قابل توجه جهت غنی سازی فرآورده های حیوانی با استفاده از منابع اسیدهای چرب غیر اشباع W 3 نظیر دانه کتان کلزا جلبک و یا روغن های ماهی شده است. به خصوص صنعت تخم مرغ به دنبال تکنولوژی جدیدی برای عرضه فرآورده هایی با ارزش غذایی ماورای ارزشها متعارف آن می باشد.یکی از این تکنولوژیها تولید تخم مرغ غنی شده از اسیدهای چرب غیر اشباع و w3 توسط محققین است که خواص تغذیه ای و کیفی خود را دارد ولی ترکیب لیپیدهای آن به طور معنی داری تغییر کرده است. طی آزمایشات متعددی که توسط محققین مختلف انجام گرفته تخم مرغ غنی شده از W ، ۳ HDL کلسترول را افزایش و LDL کلسترول را کاهش داده و به طور معنی داری سطح تری گلیسریدهای پلاسمارا کم کرده نتایج به دست آمده نشان میدهد اگر چه تخم مرغ حاوی بهترین و ارزانترین پروتئین با کیفیت بوده و پراکندگی مواد معدنی و ویتامینی آن به جز ویتامین C بسیار متعادل است ولی به عنوان یک غذای مسبب تصلب شرایین و افزایش بیماری ها قلبی و عروقی تلقی می شود اکنو ن اگر بااسیدهای چرب غیراشباع W 3 غنی شودبا اطمینان برای سلامتی میتواند به عنوان یک غذا دارو مصرف شود. با این وجود افزایش سطح اسیدهای چرب غیر اشباع W3 در تخم مرغ سبب اکسید اسیون خود به خودی تخم مرغ میشود. همچنین کلسترول تخم مرغ در برابر نور، اکسیژن از طریق واکنش رادیکال آزاد می تواند دچار اکسید اسیون شود بنابراین افزودن سطح ویتامین E یا نوعی توکوفرول طبیعی به جیره مرغ تخم گذار میتواند از اکسیده شدن تخم مرغ غنی شده از W3 طی مراحل انبار داری و فرآیند جلوگیری کرده و آن را کاهش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.