مقاله غذاهای پروبیوتیکی و عملکزدشان در سلامتی انسان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غذاهای پروبیوتیکی و عملکزدشان در سلامتی انسان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غذاهای پروبیوتیکی و عملکزدشان در سلامتی انسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غذاهای پروبیوتیکی و عملکزدشان در سلامتی انسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غذاهای پروبیوتیکی و عملکزدشان در سلامتی انسان :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
پروبیوتیک هاارگانیسم های زنده ای هستند که با تعدیل فلور میکروبی روده ، اثرات مفیدی را برروی سلامت میزبان اعمال می کنند. آنها عموما از منابع انسانی بوده و غیر بیماری زا محسوب می شوند. پروبیوتیک هایی که بیش از همه در زمینه های مختلف مورد مطالعه قرار گرفته اند. باکتریهای تولید کننده اسید لاکتیک شامل گونه های لاکتوباسیلوس و بیفید و باکتریا است. مکانیسم اثر پروبیوتیک ها کاملا شناخته شده نیست ولی مکانیسم هایی برای توجیه اثرات پیشگیری کننده و درمانی آنها در بیماریهای انسان پیشنهاد شده است که از آن جمله می توان به تولید ترکیبات مهارکننده باکتریها تعدیل ph روده، بلوک جایگاه های اتصال باکتریها، رقابت برای جذب مواد غذایی و تقویت سیستم ایمنی اشاره نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.