مقاله تاثیر رنت بر میزان استالدئید موجود در پنیر سفید آب نمکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر رنت بر میزان استالدئید موجود در پنیر سفید آب نمکی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر رنت بر میزان استالدئید موجود در پنیر سفید آب نمکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر رنت بر میزان استالدئید موجود در پنیر سفید آب نمکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر رنت بر میزان استالدئید موجود در پنیر سفید آب نمکی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
صنایع جدید پنیر سازی خواهان محصولی است دارای خواص ارگانولپتیکی بالایی باشد. هدف از این تحقیق بررسی تولید پنیر با سطوح متفاوت رنت و مشخص نمودن موثرترین میزان رنت مورد استفاده در پنیر می باشد. پینر سفید آبنمکی در سطوح (۲/۵، ۵ و ۷/۵%) رنت تولید و به مدت ۹۰ روز ۴ دردمای ۴ درجه سانتی گراد نگهداری شدندو توسط دستگاه SPME- GC/MS میزان استالیدئید اندازه گیری و مشخص شد. نتایج تغییرات رنت در سطح نشان داد، میزان استالدئید با افزایش زمان نگهداری افزایش می یابد ما با افزایش سطح رنت کاهش می باشد نتایج بررسی ها نشان داد نمونه تولید شده با ۷/۵% رنت دارای ترکیبات آرومایی بالاتری نسبت به دو نمونه دیگر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.