مقاله توسعه ی محله ای راهکاری در راستای توسعه پایدار شهری، با تاکید بر ظرفیت ها و قابلیت های شهری با استفاده از مدل AHP (نمونه موردی: محله قه تارچییان سنندج)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله توسعه ی محله ای راهکاری در راستای توسعه پایدار شهری، با تاکید بر ظرفیت ها و قابلیت های شهری با استفاده از مدل AHP (نمونه موردی: محله قه تارچییان سنندج) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توسعه ی محله ای راهکاری در راستای توسعه پایدار شهری، با تاکید بر ظرفیت ها و قابلیت های شهری با استفاده از مدل AHP (نمونه موردی: محله قه تارچییان سنندج)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توسعه ی محله ای راهکاری در راستای توسعه پایدار شهری، با تاکید بر ظرفیت ها و قابلیت های شهری با استفاده از مدل AHP (نمونه موردی: محله قه تارچییان سنندج)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توسعه ی محله ای راهکاری در راستای توسعه پایدار شهری، با تاکید بر ظرفیت ها و قابلیت های شهری با استفاده از مدل AHP (نمونه موردی: محله قه تارچییان سنندج) :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
امکانات و ظرفیت های موجود در محلات شهری در طی سالیان متمادی به وجود آمده اند؛ پیدایش این امکانات و ظرفیت ها از طریق صرف هزینه های مالی و انسانی و محیطی میسر گشته است. در محلات قدیمی شهرها به دلایل مختلفی از حداکثر توان این ظرفیت ها و امکانات استفاده به عمل نمی آید و به صورت بلا استفاده ویا کماستفاده در اثر گذشت زمان مستهلک می شوند. ظرفیت های توسعه محله ای عموما در محلات قدیمی موجود هستند ولی به دلیل عدم شناخت و بکار گیری این ظرفیت ها، توسعه در این محلات اتفاق نمی افتد . متاسفانه در رشد و توسعه فیزیکی شهر سنندج از این ظرفیت ها استفاده به عمل نیآمده است و رشد و توسعه فیزیکی شهر عموما به صورت افقی و در جهت تخریب اراضای و باغات کشاورزی اطراف شهر انجام پذیرفته است. استفاده از تکنیکهای شهرسازی مانند فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) این امکان را فراه آورده که میزان توانایی هر یک از ظرفیت ها را سنجید و سه هر یک از ظرفیت ها را در توسعه آتی محلات مشخص نمود . در این مقاله با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) به بررسی و تحلیل هر یک از ظرفیت ها در محله قطارچیان سنندج پداخته شده تا ظرفیت های موجود در این محله شناسایی وسهم هر یک در توسعه محله مشخص گردد. سپس امتیاز هر یک از ظرفیت های موجود در محله با امتیاز ظرفیت های الگوی توسعه پایدار شهری مقایسه گردیده تا میزان تطابق هر یک از ظرفیت ها موجود با الگوی توسعه پایدار شهری معلوم شود . با استناد به نتایج حاصل از تحلیل های (AHP) برای هریک از ظرفیت های، راهکارهای پیشنهادی ارائه گردیدو درنهایت با توجه به ظرفیت های موجود در محله می توان به جمعیت پذیر کردن محله اقدام نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.