مقاله تولید کالوس از ریزنمونه های برگ وگره در انگور (Vitis vinifera) رقم عسکری


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید کالوس از ریزنمونه های برگ وگره در انگور (Vitis vinifera) رقم عسکری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید کالوس از ریزنمونه های برگ وگره در انگور (Vitis vinifera) رقم عسکری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید کالوس از ریزنمونه های برگ وگره در انگور (Vitis vinifera) رقم عسکری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید کالوس از ریزنمونه های برگ وگره در انگور (Vitis vinifera) رقم عسکری :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
انگور هم به لحاظ سطح زیرکشت و هم ارزش تغذیه ای و اقتصادی ازمهم ترین محصولات باغی در دنیاست. ایران ازنظر تولیدانگور در رتبه هفتم دنیا جای دارد. در استان کهگیلویه و بویراحمد انگور ازنظر سطح زیرکشت رتبه اول وازنظر تولید، بعداز سیب، رتبه دوم را در بین سایر محصولات باغی دارد. از جمله روش های نوین تکثیر و اصلاح انگور استفاده از تکنیک کشت بافت و تولید کالوس به عنوان ماده اولیه در برنامه های اصلاحی است. به همین منظور جهت تعیین بهترین غلظت هورمونی از دو ریزنمونه ی گره و برگ رقم عسکری درالقای کالوس زایی، آزمایشی درشرایط درون شیشه ای در دانشگاه یاسوج انجام شد. ۵ سطح هورمون بنزیل آدنین پورین(BAP) و ۵ سطح هورمون نفتالیک استیک اسید(NAA) هر کدام (۱/۵،۱،۰/۵،۰ و ۲ میلی گرم در لیتر) با سه تکرار به کار برده شد. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که اثرات اصلی و برهمکنش آنها برای کلیه ی ویژگی های اندازه گیری شده معنی دار بود. بهترین تیمار هورمونی نسبت به شاهد برای صفات طول، ارتفاع، حجم، وزن تر ووزن خشک کالوس، سطح ۱میلی گرم در لیتر NAA و ۲میلی گرم درلیترBAP و مربوط به ریزنمونه ی گره بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.