مقاله بهینه سازی شرایط کشت در شیشه جهت تولید کالوس رویان زا از قطعات برگ، ساقه، ریشه و دمبرگ گیاه پسته (Pistacia vera L)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی شرایط کشت در شیشه جهت تولید کالوس رویان زا از قطعات برگ، ساقه، ریشه و دمبرگ گیاه پسته (Pistacia vera L) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی شرایط کشت در شیشه جهت تولید کالوس رویان زا از قطعات برگ، ساقه، ریشه و دمبرگ گیاه پسته (Pistacia vera L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی شرایط کشت در شیشه جهت تولید کالوس رویان زا از قطعات برگ، ساقه، ریشه و دمبرگ گیاه پسته (Pistacia vera L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی شرایط کشت در شیشه جهت تولید کالوس رویان زا از قطعات برگ، ساقه، ریشه و دمبرگ گیاه پسته (Pistacia vera L) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
گیاه پسته از تیره آناکاردیاسه (Anacardiaceae) و از راسته ساپیندال می باشد. گیاهان این تیره به صورت درخت یا درختچه و دارای مجاری تشرحی شیزولیزوژن محتوی الئورزین می باشند. خانواده از ۷۵ جنس و ۶۰۰ گونه تشکیل شده و بیشتر در مناطق بین استوایی و معتدله می رویند. درخت پسته (Pistacia vera L) ، درختی دو پایه که در سوریه و افغانستان به صورت خودرو و در ایران و برخی از نقاط مدیترانه پرورش می یابد. بهینه سازی شرایط کشت در شیشه به منظور تولید کالوس رویان زا از جهات مختلفی اهمیت دارد از جمله تحقیقات زیستی برطرف کردن نیاز به پیوند گیاه، یک دست سازی باغات، تولید گیاهان عاری از میکروب، و اصلاح گیاهان. در رابطه با رویان زایی پیکری گیاه پسته تحقیقات زیادی صورت نگرفته است و تنها چند تحقیق وجود دارد. در این پژوهش از جدا کشت های با منشأ گلدانی ، دانه رست کشت شده در شرایط استریل و درختان باغی استفاده شد. بذر پسته از انواع مختلف نظیر پسته ی خندان سبزوار، پسته ی بادامی بردسکن و پسته ی بذری رفسنحان و فیض آباد تربت حیدریه بود. قطعات مختلف یاه نظیر ساقه، برگ، ریشه و دم برگ، استفاده شد. محیط کشت مورد استفاده MS مکمل شده با هورمون های گیاهی NAA, BAP, 2,4-D و IAA بود. غلظت ساکارز در محیط کشت ۳۰ و ۴۰ گرم در لیتر بود. و از زغال فعال و واکشت دادن برای جلوگیری از سیاه شدن محیط استفاده شد. نتایج نشان داد تولید کالوس رویان زا در تمام قطعات گیاه و در شرایط مختلف صورت گرفت. مقدار کالوس در شرایط مورد بررسی برای قطعات ساقه بیشتر از سایر موارد بود. همچنین در شرایط هورمونی ۲,۴-D (0/5 میلی گرم در لیتر) همراه با bap (1 میلی گرم در لیتر) بیشترین کالوس به دست آمد (۱/۳ – ۱/۲ گرم) .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.