مقاله بررسی اثرات مایه زنی باکتریهای ریزوسفری فزاینده رشد گیاه بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام نخود تحت شرایط دیم


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات مایه زنی باکتریهای ریزوسفری فزاینده رشد گیاه بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام نخود تحت شرایط دیم دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات مایه زنی باکتریهای ریزوسفری فزاینده رشد گیاه بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام نخود تحت شرایط دیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات مایه زنی باکتریهای ریزوسفری فزاینده رشد گیاه بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام نخود تحت شرایط دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات مایه زنی باکتریهای ریزوسفری فزاینده رشد گیاه بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام نخود تحت شرایط دیم :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
به منظور بررسی کارآیی تلقیح بذر چهار رقم نخود با دو باکتری غیر همزیست بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود دیم، آزمایشی در یکی از اراضی اطراف شهرستان گرمی واقع در شمال غرب استان اردبیل در بهمن سال ۱۳۸۹ انجام شد. آزمایش به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. کرت های فرعیشامل تلقیح بذر نخود با باکتری ازتوباکتر، آزوسپیریلوم و بدون تلقیح (شاهد) و کرتهای اصلی شامل چهار رقم نخود (فلیپ، محلی، هاشم و ICL) بود. قبل از تلقیح بذرها با باکتریهای غیر همزیست همگی با باکتری همزیست مزوریزوبیوم تلقیح شدند. بر اساس نتایج بدست آمده تفاوت معنیداری بین باکتریها و ارقام از نظر صفات اندازه گیری شده به استثنایتعداد دانه در نبام تفاوت معنیداری وجود داشت. در هر چهار رقم باکتریهای تحریک کننده رشد گیاه از نظر تعداد دانه در بوته، ارتفاع بوته، عملکرد بیولوژیک، عملکرد دانه، میزان لکتین و پروتئین نسبت به تیمار شاهد از برتری برخوردار بودند. بیشترین عملکرد دانه مربوط به تیمار رقم ICL و باکتری ازتوباکتر ( ۱۳۰۵ کیلوگرم در هکتار) بود. در رقم هاشم و فلیپ بیشترین عملکرد دانه از باکتری آزوسپیریلوم و در رقم محلی از باکتری ازتو باکتر به دست آمد. همچنین از ترکیب رقم و باکتری رقم ICL و باکتری ازتوباکتر حداکثر لکتین (۳۶۴۳mg/g.protein) و پروتئین (۱۲/۱۳mg/g.fw) تولید گردید. بالاترین همبستگی مثبت و معنیدار با عملکرد دانه مربوط به صفت تعداد غلاف در بوته (**r=0/881) بود. بنابراین ترکیب رقم ICL و باکتری ازتوباکتر برای کشت دیم نخود در منطقه گرمی توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.