مقاله ارزیابی مقادیرمختلف ازت وپتاسیم برروی عملکرد و کیفیت دو جمعیت پیاز روز بلند


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی مقادیرمختلف ازت وپتاسیم برروی عملکرد و کیفیت دو جمعیت پیاز روز بلند دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی مقادیرمختلف ازت وپتاسیم برروی عملکرد و کیفیت دو جمعیت پیاز روز بلند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مقادیرمختلف ازت وپتاسیم برروی عملکرد و کیفیت دو جمعیت پیاز روز بلند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی مقادیرمختلف ازت وپتاسیم برروی عملکرد و کیفیت دو جمعیت پیاز روز بلند :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
پیاز (.Allium Cepa L) بعلت دارا بودن مواد و عناصری چون پروتئین، کلسیم و ویتامین های مختلف از اهمیت غذایی بالایی برخوردار است. عدم تعادل عناصر غذایی در پیاز عملکرد کل را کاهش و افت برخی از خصوصیات کیفی پیاز را سبب می شود. به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف ازت و پتاسیم بر روی میزان نیترات و عملکرد دو جمعیت پیاز، آزمایشی به صورت اسپلیت پلات فاکتوریل در قالب بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعینیشابور اجرا شد. در این آزمایش جمعیت های پیاز در کرت های اصلی و سطوح مختلف کود در کرت های فرعی به صورتفاکتوریل، پتاسیم با ۳ سطح ( ۸۰ درصد نیاز گیاه، ۱۰۰ درصد نیاز گیاه و ۱۲۰ درصد نیاز گیاه بر مبنای آزمون خاک) و ازت خالص در سه سطح (۷۵، ۱۲۵ و ۱۷۵ کیلوگرم در هکتار) در نظر گرفته شد.پتاس از منبع سولفات پتاسیم و ازت از منبع اوره مصرف گردید. نتایج حاصل از تجزیه مرکب نشان داد اثر جمعیت در سطح احتمال ۵ درصد معنی دار شد و براساس مقایسه میانگین ها به روش دانکن جمعیت سفید کاشان با میزان عملکرد ۶۰/۳۲ تن در هکتار بطور معنی دارنسبت به جمعیت قرمزآذرشهر حدود ۱۵ درصد افزایش عملکرد داشت. سوخ های جمعیت آذرشهر بیشترین تجمع نیترات را داشت (۱۳۸/۱ میلی گرم در کیلوگرم بر مبنای وزن تر) در حالی که جمعیت سفید کاشان با تجمع ۸۰/۷۶ میلی گرم نیترات در کیلوگرم وزن تر سوخ، کمترین تجمع نیترات را به خود اختصاص داد. با مصرف ۳۰۰ کیلوگرم پتاسیم و ۱۷۵ کیلوگرم ازت در هکتار، ضخامت گر دن در هر دو جمعیت پیاز کاهش یافت. مصرف ۳۵۰ کیلوگرم اوره در هکتار همراه با مصرف ۳۰۰ کیلوگرم سولفات پتاسیم در هکتار، متوسط ضخامت لایه های خوراکی در سوخ های مورد آزمایش را بطور معنی دار کاهش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.