مقاله بررسی پایداری اکسایشی و ترکیبات اسید چرب روغن بذر گوجه فرنگی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پایداری اکسایشی و ترکیبات اسید چرب روغن بذر گوجه فرنگی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پایداری اکسایشی و ترکیبات اسید چرب روغن بذر گوجه فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پایداری اکسایشی و ترکیبات اسید چرب روغن بذر گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پایداری اکسایشی و ترکیبات اسید چرب روغن بذر گوجه فرنگی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این پژوهش، ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن بذر گوجه فرنگی در دمای ۱۲۰ در جه سانتی گراد بررسی شد. بررسی روغن بذر گوجه فرنگی توسط دستگاه کروماتوگرافی گازی نشان دادکه مقدار اسید چرب های ضروری در این روغن بالا و از نظر تغذیه ای بسیار مهم است. پایداری اکسایشی روغن نشان داد که روغن بذر گوجه فرنگی دارای پایداری بالایی است. میزان عدد اسیدی و پروکسید روغن بذر گوجه فرنگی به ترتیب (۳۹/. و ۱/۱) بود. میزان کل ترکیبات فنلی روغن بذر گوجه فرنگی (۳۳/۴۲میلی گرم بر کیلوگرم) بود. براساس نتایج بدست آمده، روغن بذر گوجه فرنگی را می توان به عنوان یکی از برترین روغن های گیاهی از نظر اسید چرب های ضروری به حساب آورد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.