مقاله بررسی تاثیر پرایم مضاعف ویو، هالوهاردنینگ پرایمینگ و سطوح تقسیط نیتروژن بر اجزای عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیک ذرت زودرس


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر پرایم مضاعف ویو، هالوهاردنینگ پرایمینگ و سطوح تقسیط نیتروژن بر اجزای عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیک ذرت زودرس دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پرایم مضاعف ویو، هالوهاردنینگ پرایمینگ و سطوح تقسیط نیتروژن بر اجزای عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیک ذرت زودرس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پرایم مضاعف ویو، هالوهاردنینگ پرایمینگ و سطوح تقسیط نیتروژن بر اجزای عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیک ذرت زودرس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پرایم مضاعف ویو، هالوهاردنینگ پرایمینگ و سطوح تقسیط نیتروژن بر اجزای عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیک ذرت زودرس :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی اثرات پرایم مضاعف ویو، هالوهاردنینگ پرایمینگ و سطوح تقسیط نیتروژن بر اجزای عملکرد و میزان کلروفیل ذرت ، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در دانشگاه شاهرود اجرا گردید. فاکتورهای آزمایشی شامل هالوهاردنینگ با دو سطح پرایمینگ و عدم پرایمینگ در پتانسیل ۶- بار و امواج اولتراسونیک در دو سطح شاهد و ۲ دقیقه در معرض تابش اولتراسونیک با فرکانس ۴۲ کیلوهرتز، همچنین کود نیتروژن به مقدار ۳۵۰ کیلوگرم در هکتار در سه سطح تقسیط(پس از سبز شدن دانه، یک هفته قبل از گلدهی و در زمان پرشدن دانه) بود. نتایج بدست آمده از جدول تجزیه واریانس نشان داد اثرات متقابل هالوهاردنینگ* ویوپرایمینگ، ویوپرایمینگ *نیتروژن واثرات متقابل سه گانه هالوهاردنینگ*ویو پرایمینگ*نیتروژن به ترتیب بر تعداد دانه در ردیف و طول بلال در سطح ۱ درصد معنی دار شد. همچنین مقدار کلروفیل b و a در تمام سطوح تیماری در سطح یک درصد معنی دار شد. تیمار هالوهاردنینگ*ویو پرایمینگ در سطج تقسیط کود نیتروژن در زمان یک هفته قبل از گلدهی بیشترین تاثیر را بر صفت ردیف در بلال داشت. در نمودار اثر متقابل هالو هاردنینگ*ویو پرایمینگ و سطوح تقسیط نیتروژن، بیشترین مقدار کلروفیل b و a به ترتیب مربوط به تیمار هالو هاردنینگ*ویو پرایمینگ در حضور مصرف کود، یک هفته قبل از پرشدن دانه و تیمار هالوهاردنینگ*ویوپرایمینگ در سطح مصرف کود، پس از سبز شدن دانه بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.