مقاله بررسی خواص ضد میکروبی دارچین، میخک و تخم گشنیز در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص ضد میکروبی دارچین، میخک و تخم گشنیز در صنایع غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص ضد میکروبی دارچین، میخک و تخم گشنیز در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص ضد میکروبی دارچین، میخک و تخم گشنیز در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص ضد میکروبی دارچین، میخک و تخم گشنیز در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در سال های اخیر مصرف کنندگان نگرانی بیشتری نسبت به غذاهای فرآوری شدهای که خریداری و مصرف می کنند نشان می دهند. تقاضا برایغذاهای طبیعی، با کیفیت بالا و عاری از نگهدارنده که در عین حال سلامت و پایدار باشند، چالشی برای صنعت مواد غذایی محسوب می شود.گیاهانخوراکی، ادویه جات و سبزیجات معطر که قابلیت ضدمیکروبی از خود نشان میدهند میتوانند جایگزینهای طبیعی قابل قبولی برای مواد نگهدارنده شیمیایی باشند. اسانس مایع روغنی فراری است که از بخشهای مختلف گیاه بدست می آید. این مواد بیواکتیو توسط روشهایی همچون تقطیر بافت یا دانه گیاه حاصل می شوند. ترکیب شیمیایی و خواص ضدمیکروبی اسانس استخراج شده از گونه های گیاهی گوناگون با استفاده از انواع روشهای تجربی حاصل شده است. تحقیقات انجام شده در طی سالهای اخیر، تاثیر عصاره های گیاهی ذکر شده را بر روی طیف گسترده ای از میکروارگانیسمها شامل باکتری، کپک و مخمرنشان میدهد. اگر چه در مورد طیف فعالیت و قدرت عصاره های گیاهی اختلاف وجود دارد، اما هر دو اثر اثرمیکروبکشی و ممانعت از رشد میکروب برای اسانسهای گیاهی در متون علمی گزارش شدهاست، اسانسهای گیاهی را می توان به عنوان عوامل ضدمیکروبی در محصولاتی که با طعم آنها سازگار باشد، بکار گرفت. این مطالعه به جمع آوری داده های حاصل از اثر آنتی میکروبی عصارهی گیاهان دارچین، میخک و تخم گشنیر بر روی محیط کشتهای میکروبی و نیز نمونه های غذایی می پردازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.