مقاله مروری بر کاربردهای منطق فازی در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر کاربردهای منطق فازی در صنایع غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر کاربردهای منطق فازی در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر کاربردهای منطق فازی در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر کاربردهای منطق فازی در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
ساده ترین تلقی برای تعریف منطق فازی این است که منطق فازی جواب یک سوال را به جای تقسیم به دو بخش درست یا نادرست،در اصل به یک محدوده جواب در این بین توسعه داده است . نمونه معمول آن،وجود رنگ خاکستری در طیف رنگی بین سیاه و سفید است . پارادایم حاکم بر یک کنترلر فازی به این ترتیب است که متغیرهای دنیای واقعی به عنوان ورودی دریافت میشوند. قوانین فازی آنها را به متغیرهای معنایی تبدیلمیکند. فرآیند فازی این ورودی را میگیرد و خروجی معنایی تولید میکند و سرانجام خروجی ها به زبان دنیای واقعی ترجمه میشوند. مقاله های که درباره منطق فازی در صنایع غذایی نوشته شده به سه دسته ی کلی تقسیم میشوند: ۱)انالیز توسط حسگر ها ۲)کنترل فرایند ها ی غذایی ۳)اندازه گیری غیر مستقیم کیفیت مواد غذایی که در این مقاله سعی شده است به انواع زمینه های کاربرد منطق فازی پرداخته شود به عنوانمثال ارزیابی کیفیت شیر خام با استفاده از منطق فازی که ویژگی های میکروبیلوژی و فیزیکوشیمیایی به عنوان ورودی و کیفیت شیر خام به عنوان خوروجی ما محسوب می شود.ویا درجه بندی سیب گلدن دیشز بر اساس رنگ و اندازه با استفاده از منطق فازی.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.