مقاله تاثیر سطوح مختلف پرایمینگ و شوری بر رشد رویشی گندم نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطوح مختلف پرایمینگ و شوری بر رشد رویشی گندم نان دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف پرایمینگ و شوری بر رشد رویشی گندم نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف پرایمینگ و شوری بر رشد رویشی گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف پرایمینگ و شوری بر رشد رویشی گندم نان :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
به منظور مطالعه تاثیر سطوح پرایمینگ بررشد رویشی گندم نان تحت تاثیر تنش شوری آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی درگلخانه مورد بررسی قرار گرفت. عامل اول آزمایش شامل ۶ سطح پرایمینگ ( شاهد (عدم پرایم )، آب مقطر (هیدرو پرایم )، کلرید سدیم (هالو پرایمینگ )در چهار سطح شوری ۰/۲۵-، ۰/۵-، ۰/۷۵- ، ۱- مگا پا سکال (Mpa)) وعامل دوم چهار سطح شوری شامل( شاهد(صفر)، ۰/۵-، ۱- و ۱/۵- مگا پاسگال) در سال ۱۳۹۱ انجام شد. نتایج تجزیه واریانس ساده صفات نشان داد سطوح پرایمینگ بر صفت ارتفاع، وزن تر برگ و وزن خشک برگ و سطوح شوری بر کلیه صفات معنی دار بود.مقایسه میانگین نشان داد بیشترین ارتفاع در تیمار شاهد با ارتفاع ۲۷/۸۴ سانتیمتر و کمترین در تیمار سطح ۰/۲۵ پرایم به میزان ۲۵/۳۸ سانتی متر مشاهده شد. وزن تربرگ به میزان ۰/۷۳۳ گرم درتیمار شاهد و کمترین میزان درتیمار ۰/۵۳۵ تیمار پرایم ۱- مشاهده شد. نتایج مقایسه میانگین تیمار شاهد بیانگر وزن خشک برگ به میزان ۰/۱۸۱ گرم که نسبت به تیمارشوری ۱/۵- افزایش ۱۰۰ درصدی رانشان می دهد. بیشترین میزان وزن خشک درتیمار شاهد به میزان ۰/۱۷۱ گرم و کمترین در تیمار شوری ۱/۵- به میزان ۰/۰۸۶ گرم مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.