مقاله روش های فرآوری پودر آب پنیر


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روش های فرآوری پودر آب پنیر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روش های فرآوری پودر آب پنیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش های فرآوری پودر آب پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روش های فرآوری پودر آب پنیر :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
آب پنیر محصول جانبی تولید پنیر با کازئین به دلیل حجم زیاد و ترکیبات مغذی جزء بسیار مهم کارخانه جات لبنی است. به ازاء هر kg2-1 تولید پنیر kg8-9 آب پنیر به دست می آید. تخمین جهانی تولیدآب پنیر در حدود ۱۹۰ میلیون تن در سال می باشد که از این مقدار تنها ۵۰% مورد فرآیند قرار می گیرد. با وجود این که آب پنیر به دلیل داشتن کاربردهای بسیار در صنعت غذا و دارو می تواند مورد توجه قرار بگیرد اما گاهی به عنوان فاضلاب کارخانجات لبنی تلقی می گردد که به دلیل بار آلی بالایی که دارد مشکلات فراوانی را به دنبال خواهد داشت. لذا می بایست با اتخاذ روش های مناسب در جهت بازیافت این ماده اقدام نموده و تدابیر لازم در این خصوص به کار بست که از آن جمله می توان به واحدهای تولید پودر آب پنیر و تولید کنسانتره پروتئینی آب پنیر با استفاده از کاربرد انواع فیلترهای غشایی و روش های کاهش املاح و خالص سازی پروتئین جهت دستیابی به انوع پودر آب پنیر با درصد متفاوت از املاح، چربی و به ویژه پروتئین (۳۵، ۶۰، ۸۰ و ۹۰ درصد پروتئین) اشاره نمود. آب پنیر حاوی ۲۰% کل پروتئین و بیشترین میزان لاکتور مواد معدنی و ویتامین های محلول در آب می باشد همچنین به دلیل بالا بودن ارزش بیولوژیکی پروتئین های آب پنیر نسبت به پروتئین های تخم مرغ و گوشت و سویا و کازئین و ماهی و دارا بودن محتوای اسیدهای آمینه ضروری و بالا بودن میزان آن نسبت به تخم مرغ و ک ازئین و گوشت و سویا از اهمیت ویژه ای در مصرف غذای کودک، غذاهای رژیمی مصرف ورزشکاران برخوردار می باشد. همچنین آب پنیر علاوه بر خواص تغذیه ای دارای خواص ع ملکردی بسیاری نیز می باشد، بنابراین از انواع مختلف این محصول میت وان در مصرف فرآورده های گوشتی، سوپ ها، فرآورده های نانوایی، فراورده های قنادی شیرینی و شکلات، انواع نوشیدنی ها و ا نواع فراورده های لبنی به طور مثال تولید پنیرهای تقلیدی- بستینی و ; استفاده نمود. لذا جهت دستیابی به هر یک از خواص در محصول مورد نظر نیاز به استفاده از کنسانتره و یا پودر اب پنیر با درصد متفاوت از املاح، چربی و به ویژه پروتئین می باشد که با استفاده از روش های متفاوت فرآوری به دست خواهد آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.