مقاله اثر افزودن پلی اتیلن گلیکول به جیره های حاوی محصولات فرعی پسته بر مصرف خوراک ،گوارش پذیری مواد مغذی و متابولیتهای خونی بزهای سانن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر افزودن پلی اتیلن گلیکول به جیره های حاوی محصولات فرعی پسته بر مصرف خوراک ،گوارش پذیری مواد مغذی و متابولیتهای خونی بزهای سانن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر افزودن پلی اتیلن گلیکول به جیره های حاوی محصولات فرعی پسته بر مصرف خوراک ،گوارش پذیری مواد مغذی و متابولیتهای خونی بزهای سانن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر افزودن پلی اتیلن گلیکول به جیره های حاوی محصولات فرعی پسته بر مصرف خوراک ،گوارش پذیری مواد مغذی و متابولیتهای خونی بزهای سانن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر افزودن پلی اتیلن گلیکول به جیره های حاوی محصولات فرعی پسته بر مصرف خوراک ،گوارش پذیری مواد مغذی و متابولیتهای خونی بزهای سانن :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور مطالعه اثر پلی اتیلن گلیکول در جیره های حاوی محصولات فرعی پسته بر مصرف خوراک، گوارش پذیری مواد مغذی و متابولیتهای خونی،۹ راس بز سانن ۴ ساله در قالب طرح مربع لاتین ۳×۳ به سه تیمار اختصاص داده شدند. تیمارها عبارت بودند از ۱)۳۲% یونجه-۱۵%کاه-۵۳%کنسانتره-۲)۳۲% محصول فرعی پسته-۱۵%کاه-۵۳%کنسانتره-۳)تیمار ۲+۱%ماده خشک مصرفی پلی اتیلن گلیکول. مصرف خوراک، گوارش پذیری ماده خشک، ماده آلی،NDF و ADF،تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت. گوارش پذیری پروتئین خام، غلظت گلوکز و نیتروژن اورهای خون در تیمار ۲ به طور معنی داری پایین تر از تیمار ۱ بود، درحالی که بین تیمار ۳ و ۱ تفاوت معنی داری وجود نداشت. نتایج نشان داد که پلی اتیلن گلیکول میتواند ارزش غذایی محصولات فرعی پسته را در تغذیه بز سانن افزایش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.