مقاله تهیه خامه رژیمی با استفاده از یک نوع شیرین کننده


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه خامه رژیمی با استفاده از یک نوع شیرین کننده دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه خامه رژیمی با استفاده از یک نوع شیرین کننده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه خامه رژیمی با استفاده از یک نوع شیرین کننده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه خامه رژیمی با استفاده از یک نوع شیرین کننده :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در سالهای اخیر با توجه به افزایش میزان چاقی و مشکلات ناشی از مصرف غذاهای پرکالری، تولید کنندگان مواد غذایی همواره سعی در کاستن میزان انرژی محصولات خود داشته اند. هدف از این مطالعهف بررسی امکان جایگزینی شکر با استفاده از استویوزید در تولید خامه صبحانه است. شکر با غلظت ۲۰ درصد و استویوزید با غلظت ۰/۰۵ درصد که هر کدام از غلظت ها با مواد افزودنی طعم دهنده (وانیل، کاکائو، زعفران) و بدون مواد افزودنی طعم دهنده بررسی گردید ه در آن فاکتروهای اسیدیته، بافت، پایداری انجماد- رفع انجماد و خصوصیات حسی مورد بررسی قرار گرفت. نمونه های حاوی استویوزید نسبت به نمونه های حاوی شکر دارای اسیدیته بیشتر، بافت سفت تر و آب انداختگی کمتری بودند. از لحاظ خصوصیت حسی (طعم و مزه) نمونه های حاوی شکر امتیاز بیشتری کسب کردند. همچنین نمونه های استویوزید با مواد طعم دهنده از نمونه های استویوزید بدون مواد طعم دهنده برتری داشتند. با توجه به بررسی انجام گرفته در صورت پوشش دادن طعم و مزه تلخی در استویوزید، می توان از آن به عنوان یک جایگزین مناسب برای شکر استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.