مقاله بررسی اثربهبود دهنده های تجاری بر برخی ویژگی های رئولوژیکی آرد گندم با استفاده از طرح سطح پاسخ


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثربهبود دهنده های تجاری بر برخی ویژگی های رئولوژیکی آرد گندم با استفاده از طرح سطح پاسخ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثربهبود دهنده های تجاری بر برخی ویژگی های رئولوژیکی آرد گندم با استفاده از طرح سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثربهبود دهنده های تجاری بر برخی ویژگی های رئولوژیکی آرد گندم با استفاده از طرح سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثربهبود دهنده های تجاری بر برخی ویژگی های رئولوژیکی آرد گندم با استفاده از طرح سطح پاسخ :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
با توجه به رشد روز افزون جمعیت جهان و افزایش مصرف مواد غذایی در سطح جهان تولید مواد غذایی سالم و با ماندگاری بالا دارای اهمیت بسزایی است. یکی از مواد غذایی مصرفی مهم در سطح بین المللی و بخصوص کشورمان، نان و فرآورده های حاصل از آرد گندم می باشد. لذا استفاده از روش ها و همچنین انجام تحقیقاتی در جهت بالا بردن کیفیت آرد مصرفی اهمیت بسزایی دارد. هدف از این تحقیق به بررسی دو بهبود دهنده تجاری)پویش و پوراگل ۱( در فرمولاسیون آرد ۱۱ % در محدوده ۰ تا ۰/۶درصد پرداخته شد. نتایج نشان داد تغییرات درصد افزودنی های تجاری روی آرد ۱۱ % با افزایش درصد بهبود دهنده پوراگل ۱ اثر افزاینده ای بر فاکتور مقاومت و جذب آب در فارینوگراف و کشش خمیر در بافت سنجی خمیر داشت که این افزایش معنی دار بود) P<0.05

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.