مقاله بررسی عوامل مؤثر بر توسعه مناطق مرزی با تأکید بر اسناد بالا دست (مطالعه موردی: بندر انزلی- استان گیلان)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل مؤثر بر توسعه مناطق مرزی با تأکید بر اسناد بالا دست (مطالعه موردی: بندر انزلی- استان گیلان) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل مؤثر بر توسعه مناطق مرزی با تأکید بر اسناد بالا دست (مطالعه موردی: بندر انزلی- استان گیلان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل مؤثر بر توسعه مناطق مرزی با تأکید بر اسناد بالا دست (مطالعه موردی: بندر انزلی- استان گیلان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل مؤثر بر توسعه مناطق مرزی با تأکید بر اسناد بالا دست (مطالعه موردی: بندر انزلی- استان گیلان) :

تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
نمودعینی توسعه مناطق چیزی جز وجود مؤلفه های مؤثر بر توسعه آن نیست. لیکن این امتیاز را زمانی می توان هر چه بیشتر در جهت منافع منطقه سوق داد که شاخص هایاصلی توسعه را شناخته و با هدفمندی درصدد رفع موانع و پیچیدگی ها برآمد و در آینده از نتایج ان به نفع توسعه مناطق بهره مند گردید. شناخت و درک تفاوتهای موجود میان مناطق مرزی استان ها از نظر میزان برخورداری آنها از امکانات و خدمات گوناگون به منظور شناخت سطح توسعه و محرومیت مناطق مرزی، میزان فاصله هر منطقه از اهداف تعیین شده، کاهش نابرابری های منطقه ای، تنظیم برنامه های متناسب با شرایط و امکانات مناطق مرزی ضرورتی اجتناب ناپذیر است. میزان توسعه یافتگی مناطق مرزی از منظر شاخص ها مشخص می شود که این امر راهی است برای مسئولان و برنامه ریزان استان های کشور در جهت تعیین اولویت های مربوط به طرح ها و برنامه های مختلف توسعه محور و توجه بیشتر به شاخص هایی که از لحاظ توسعه ای دارای پتانسیل های مناسبی می باشند. این تحقیق می کوشد تا با استفاده از پانسیل های م وجود در مناطق مرزی و با شناخت کامل از وضعیت موجود و استناد به مطالعات طرح های بالا دست در جهت توسعه این مناطق گام بردارد. بنابراین در این ن وشتار تلاش خواهیم کرد در راستای دستیابی بهاین ه دف با استفاده از تکنیک swot، به چشم انداز مناسبی از توان ها و پتانسیل های محلی در نقاط مرزی رسیده و با شناسایی شاخص های مؤثر بر توسعه در این مناطق، پیشنهادات و راهبردهایی را در جهت توسعه مناطق مرزی ارائه دهیم. نتایج حاصل از تحقیق حاکی از آن است در صورت برنامه ریزی و بستر سازی متناسب با توانمندی مناطق می توانیم شاهد توسعه مناطق مرزی باشیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.