مقاله استفاده از روش زمین آماری تحلیل واریوگرام ها در بررسی تغییرات مکانی ناهنجاری گرانشی بوگه در ناحیه زاگرس


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از روش زمین آماری تحلیل واریوگرام ها در بررسی تغییرات مکانی ناهنجاری گرانشی بوگه در ناحیه زاگرس دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از روش زمین آماری تحلیل واریوگرام ها در بررسی تغییرات مکانی ناهنجاری گرانشی بوگه در ناحیه زاگرس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از روش زمین آماری تحلیل واریوگرام ها در بررسی تغییرات مکانی ناهنجاری گرانشی بوگه در ناحیه زاگرس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از روش زمین آماری تحلیل واریوگرام ها در بررسی تغییرات مکانی ناهنجاری گرانشی بوگه در ناحیه زاگرس :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
روش های تحلیلی زمین آماری بطور گسترده ای برای بررسی تغییرات مکانی متغیرهای ناحیه ای کاربرد دارند. در این تحقیق الگوی تغییرات مکانی ناهنجاری ثقلی بوگه ایران با استفاده از روش تحلیل واریوگرام ها ۰ درجه تقسیم / مورد بررسی قرار گرفته است. به این منظور ناحیه مورد مطالعه به چهارگوش هایی با ابعاد ۲۵ شده و سپس میانگین مقادیر ناهنجاری گرانشی بوگه در چهارگوش ها محاسبه گردید. در ادامه، تغییرات مکانی این متغیر مورد مطالعه قرار گرفت و وابستگی جهتی تغییر پذیری این متغیر با مقایسه نمودارهای واریوگرام تهیه شده در راستاهای مختلف بررسی شد. نتایج حاصل از این تحقیق نشان می دهد تغییرات مکانی ناهنجاری گرانشی در ناحیه زاگرس الگویی کاملاً ناهمسانگرد را نشان می دهد. بر این اساس بیشترین درجه تغییرپذیری این متغیر در راستای تقریبی شمال شرق – جنوب غرب و عمود بر روند کلی پهنه چین خورده زاگرس مشاهده می شود در حالیکه در راستای شمال غرب – جنوب شرق یعنی موازی با روند کمربند زاگرس کمترین درجه تغییرات قابل مشاهده است. این یافته بیانگر آن است که ناهنجاری گرانشی بوگه در زاگرس به عنوان یک متغیر ناحیه ای به شدت تحت کنترل زمین ساخت حاکم بر این ناحیه بوده که با تحلیل زمین آماری این متغیر قابل اثبات است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.