مقاله اثرات اسانسهای طبیعی ریحان، پونه و زنیان بر حفظ خصوصیات کیفی پس ازبرداشت میوه انگوررقم سیاه سردشت پس از ۰۳ روز انبارداری


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات اسانسهای طبیعی ریحان، پونه و زنیان بر حفظ خصوصیات کیفی پس ازبرداشت میوه انگوررقم سیاه سردشت پس از ۰۳ روز انبارداری دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات اسانسهای طبیعی ریحان، پونه و زنیان بر حفظ خصوصیات کیفی پس ازبرداشت میوه انگوررقم سیاه سردشت پس از ۰۳ روز انبارداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات اسانسهای طبیعی ریحان، پونه و زنیان بر حفظ خصوصیات کیفی پس ازبرداشت میوه انگوررقم سیاه سردشت پس از ۰۳ روز انبارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات اسانسهای طبیعی ریحان، پونه و زنیان بر حفظ خصوصیات کیفی پس ازبرداشت میوه انگوررقم سیاه سردشت پس از ۰۳ روز انبارداری :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
این آزمایش به منظور مطالعه اثر غلظتهای مختلف اسانس ریحان، پونه و زنیان بر افزایش عمر نگهداری میوه انگوررقم سیاه سردشت پس از ۳۳ روز انبارداری در سردخانه به صورت طرح فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی در چهار تکرار اجرا شد. تیمارهای مورد استفاده در این آزمایش شامل: اسانس ریحان )با غلظتهای ۰۵۳ و ۵۳۳ پی پی ام(، اسانس پونه )با غلظتهای ۰۵۳ و ۵۳۳ پی پی ام( اسانس زنیان )با غلظتهای ۰۵۳ و ۵۳۳ پی پی ام( و آب مقطر بهعنوان شاهد بودند. پساز تجزیه و تحلیل های آماری ، تمامی تیمارها درصد پوسیدگی میوه و کاهش وزن، تغییرات PH ، سفتی میوه، میزان ویتامینC را نسبت به شاهد، بهتر حفظ نمودند . تیمار ریحان با غلظت ۵۳۳ پی پی ام، بهترین تیمار جهت کاهش پوسیدگی میوه و تیمار ریحان با غلظت ۰۵۳ پی پی ام بهترین تیمار جهت حفظ سفتی میوه و تیمار زنیان ۰۵۳ پی پی ام نیز بهترین تیمارجهت حفظ کاهش وزن و تغییرات PH بود، تیمار پونه با غلظت ۰۵۳ پی پی ام، نیز بعنوان بهترین تیمار جهت حفظ ویتامین C نتیجه گیری شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.