مقاله ارزیابی آزمایشگاهی کیفیت اسپرم منجمد شدهی قوچ با رقیق کنندههای مختلف برای استفاده در تلقیح مصنوعی، لقاح آزمایشگاهی، مهندسی ژنتیک و حفظ ذخایر ژنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی آزمایشگاهی کیفیت اسپرم منجمد شدهی قوچ با رقیق کنندههای مختلف برای استفاده در تلقیح مصنوعی، لقاح آزمایشگاهی، مهندسی ژنتیک و حفظ ذخایر ژنی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی آزمایشگاهی کیفیت اسپرم منجمد شدهی قوچ با رقیق کنندههای مختلف برای استفاده در تلقیح مصنوعی، لقاح آزمایشگاهی، مهندسی ژنتیک و حفظ ذخایر ژنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی آزمایشگاهی کیفیت اسپرم منجمد شدهی قوچ با رقیق کنندههای مختلف برای استفاده در تلقیح مصنوعی، لقاح آزمایشگاهی، مهندسی ژنتیک و حفظ ذخایر ژنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی آزمایشگاهی کیفیت اسپرم منجمد شدهی قوچ با رقیق کنندههای مختلف برای استفاده در تلقیح مصنوعی، لقاح آزمایشگاهی، مهندسی ژنتیک و حفظ ذخایر ژنی :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
حفظ انجماد منی و تلقیح مصنوعی فواید زیادی را برای صنعت پرورش حیوانات اهلی، به ویژه برای بهبود تولید مثلی و ژنتیکی و افزایش تولیدات دامی ارائه میکنند، اما بزرگترین مانع در حفظ انجماد منی، آسیبی است که به ساختمان اسپرم در طول فرآیند انجماد – ذوب وارد میشود که منجر به باروری ضعیف اسپرم منجمد میگردد. بنابراین هدف این مطالعه ارزیابی اثر رقیق کنندههای مختلف منی روی پارامترهای کیفیت باروری اسپرم و در نتیجه تولید بهترین رقیق کننده منی قوچ برای انجماد آن در جهت استفاده برای تلقیح مصنوعی، لقاح آزمایشگاهی و حتی مطالعات مهندسی ژنتیک (انتقال ژن از طریق اسپرم) و حفظ ذخایر ژنتیکی نژادهای برتر و در حال انقراض بود. برای انجام مطالعه، هفت انزال از چهار قوچ بالغ نژاد زندی ( ۳ تا ۵ ساله) با استفاده از واژن مصنوعی، دوبار در هفته در طول فصل تولید مثلی جمع آوری شد. بلافاصله بعد از جمع آوری و ارزیابی اولیه منی، انزالهای جمع آوری شده مخلوط و برای آزمایشات استفاده شدند. چهار رقیق کننده مختلف با اضافه کردن سطوح مختلف لسیتین ۱ ، ۱۰۵ و ۲ درصد و زرده تخم مرغ ( ۲۰ درصد) به رقیق کنندهی بر پایه تریس، آماده شد. منی رقیق شده برای مدت ۲ ساعت به تدریج تا ۵ درجه سانتیگراد سرد و سپس به داخل پایوتهای ۰/۲۵ میلی لیتری کشیده شد. بلافاصله پایوتها در فاصله ۵ سانتی متری بخار نیتروژن مایع به مدت ۱۲ دقیقه قرار و سپس به داخل نیتروژن مایع غوطه ور و تا زمان ذوب ذخیره شدند. پارامترهای ارزیابی اسپرم بعد از فرآیند انجماد- ذوب شامل جنبایی (با سیستم آنالیزکامپیوتری اسپرم CASA) زندهمانی و یکپارچگی غشای پلاسمایی اسپرم بودند. نتایج نشان داد که میانگین جنبایی کل و پیش رونده (به ترتیب ۱/۰۱ ± ۵۴/۴۳ و ۰/۷ ± ۲۵/۴۳ درصد)و زنده مانی ۱/۱۹ ± ۵۹/۱۴ درصد و یکپارچگی غشای پلاسمایی اسپرم ۱/۰۷ ± ۴۸/۸ در رقیق کنندهی منی دارای ۱/۵ درصد لستین سویا، به طور معنی داری ۰/۰۵ > P بالاتر از سایر رقیق کنندهها بودند. علاوه براین اختلاف معنی داری ۰/۰۵ > P بین پارامترهای ارزیابی شده دو تیمار ۱ درصد لستین سویا و ۲۰ درصد زرده تخم مرغ پیدا نشد. در نتیجه، با توجه بهنتایج به دست آمده از این مطالعه، رقیق کنندهی دارای ۱ درصد لستین سویا میتواند به عنوان یک جایگزین زرده تخم مرغ و رقیق کنندهی دارای ۱۰۵ درصد لستین سویا میتواند کارآمدتر و بهتر از زرده تخم مرغ و سایر سطوح لسیتین سویا در حفظ انجمادی منی قوچ با توانایی بالای حفظ کیفیت اسپرم در طول فرآیند انجماد- ذوب استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.