مقاله چگونگی اثر امواج اولتراسوند با شدت پائین ، بر ساکارومایسز سرویزیه


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله چگونگی اثر امواج اولتراسوند با شدت پائین ، بر ساکارومایسز سرویزیه دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله چگونگی اثر امواج اولتراسوند با شدت پائین ، بر ساکارومایسز سرویزیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله چگونگی اثر امواج اولتراسوند با شدت پائین ، بر ساکارومایسز سرویزیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله چگونگی اثر امواج اولتراسوند با شدت پائین ، بر ساکارومایسز سرویزیه :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
اولتراسوند یکی از فناوری های نوظهور است که کاربرد آن در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی روز به روز در حال گسترش می باشد. امروزه از اولتراسوند در کنار تکنولوژی های دیگر برای ایجاد تغییرات در محصول و یا تقویت فرآیند تولید استفاده می شود. در طبقه بندی کاربردهای اولتراسوند میزان انرژی و فرکانس تولید شده مهمترین معیار می باشند. اولتراسوند با شدت پایین برای تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی مواد غذایی کاربرد دارند و برای تحریک فعالیت سلول های زنده و اثر بر تشدید فعالیت آنزیم ها به کار می رود. در این مطالعه با بررسی کاربردهای اولتراسوند و اثربخش بودن آن بر فرآیند استخراج و همچنین فرآیند تخمیر، اثر امواج با شدت پائین، بر روی ساکارومایسز سرویزیه و برخی ویژگی های حیاتی آن بررسی خواهد شد. نتایج بررسی ها بیان می کند که این امواج بر ویژگی های فیزیولوژیکی اصلی ساکارومایسز سرویزیه موثرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.