مقاله شناسایی و تشخیص ژنهای مولد توکسین در جدایه های Fusarium Spp جدا شده از دانه های ذرت در استان خراسان رضوی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی و تشخیص ژنهای مولد توکسین در جدایه های Fusarium Spp جدا شده از دانه های ذرت در استان خراسان رضوی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی و تشخیص ژنهای مولد توکسین در جدایه های Fusarium Spp جدا شده از دانه های ذرت در استان خراسان رضوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و تشخیص ژنهای مولد توکسین در جدایه های Fusarium Spp جدا شده از دانه های ذرت در استان خراسان رضوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی و تشخیص ژنهای مولد توکسین در جدایه های Fusarium Spp جدا شده از دانه های ذرت در استان خراسان رضوی :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
سوختگی فوزاریومی سنبله یکی از مهمترین بیماری های مخرب در غلات به ویژه گندم، جو و ذرت می باشد. در سراسر جهان مهمترین عامل این بیماری قارچ فوزاریوم می باشد. شیوع طبیعی بیماری سوختگی سنبله فوزاریومی باعث تلفات شدید در عملکرد و کاهش کیفیت محصول و آلودگی غلات به مایکوتوکسین ها می شود. مایکوتوکسین ها موادی سمی و ازمتابولیتهای ثانویه قارچ ها می باشند که برای سلامت انسان و دام مضر هستند. بنابراین این تحقیق با هدف بررسی میزان آلودگی دانه های ذرت به قارچ فوزاریوم واجد ژن مولد توکسین صورت گرفت. پس از جمع آوری، نمونه ها بر روی محیط کشت PDA واجد آنتی بیوتیک کشت داده شده و انواع قارچ Fusarium Spp از دانه های ذرت جدا گردید. سپس DNA جدایهها استخراج گردید و با استفاده از روش PCR با کمک پرایمر اختصاصی Tri5-F/R توانایی ژنتیکی تولید تریکوتسین در جدایهها مورد ارزیابی قرار گرفت. در این مطالعه تعداد ۷۸ نمونه به یکی از انواع قارچ فوزاریوم آلوده بودند که کلیه جدایه ها ( ۱۰۰ %) با روش PCR مورد تایید قرار گرفتند. نتایج حاصل از واکنش PCR با استفاده از پرایمر اختصاصی Tri5-F/R نشان داد که در در ۵ جدایه ۶/۴% یک باند ۳۸۰ جفت بازی تکثیر گردید که نشان دهنده توانایی تولید تریکوتسین در این جدایهها میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.