مقاله سامانه ترکیبی آبگرمکن/آب شیرین کنHD خورشیدی راه حلی برای توسعه کاربرد انرژی خورشید در مناطق کویری و خشک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سامانه ترکیبی آبگرمکن/آب شیرین کنHD خورشیدی راه حلی برای توسعه کاربرد انرژی خورشید در مناطق کویری و خشک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سامانه ترکیبی آبگرمکن/آب شیرین کنHD خورشیدی راه حلی برای توسعه کاربرد انرژی خورشید در مناطق کویری و خشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سامانه ترکیبی آبگرمکن/آب شیرین کنHD خورشیدی راه حلی برای توسعه کاربرد انرژی خورشید در مناطق کویری و خشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سامانه ترکیبی آبگرمکن/آب شیرین کنHD خورشیدی راه حلی برای توسعه کاربرد انرژی خورشید در مناطق کویری و خشک :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
با توجه به پتانسیل بالای کشور در استفاده از انرژی خورشید استفاده از سامانه های ترکیبی و تولید همزمان که موجب کاهش هزینه و اقلب افزایش راندمان می گردد، راه حل مناسبی برای توسعه کاربرد انرژی خورشید می باشد. با توجه به اینکه در مناطق کویری و خشک مشکل تامین آب شرب مناسب و با کیفیت یکی از دغدغه های مهم روز می باشد، سامانه ترکیبی آبگرمکن/ آب شیرین کن HD خورشیدی با هدف تامین همزمان آب گرم و آب شرب یک واحد مسکونی یا یک مجتمع مسکونی، اداری یا رفاهی طراحی و نمونه سازی شده است. تحقیقات و مطالعات کاملی در زمینه آب شیرین کن های HD خورشیدی از سال ۱۳۸۵ در پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران انجام شده است. از این رو با رویکرد دستیابی به یک محصول قابل عرضه طرح های تحقیقاتی متعددی به اجرا درآمده که منجر به طراحی سامانه ترکیبی مذکور در ظرفیت خانگی و همچنین تولید متمرکز برای روستاها یا مجتمع های تا ۲۰۰ نفر جمعیت شده است. این سامانه در بسیاری از مناطق کویر مرکزی، شرقی و جنوب کشور قابل استفاده می باشد. نسبت تولید آب شرب به آب گرم در این سامانه ۱/۱۰ می باشد. به عنوان مثال دستگاه خانگی که نمونه سازی آن به پایان رسیده و در حال تست میدانی می باشد، دارای ظرفیت تولید روزانه ۲۵ لیتر آب شرب و حداقل ۲۵۰ لیتر آب گرم است. از مزایای این سامانه می توان به حداقل نمودن دورریز آب، قابلیت تامین کل انرژی مورد نیاز از خورشید، بومی بودن فناوری و تامین و ساخت کلیه تجهیزات در داخل کشور اشاره نمود که در این مقاله به معرفی آن پرداخته خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.