مقاله تاثیرپرایمینگ بذربا تیمارهای مختلف برجوانه زنی سه ژنوتیپ برنج (Oryza sativa L


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرپرایمینگ بذربا تیمارهای مختلف برجوانه زنی سه ژنوتیپ برنج (Oryza sativa L دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرپرایمینگ بذربا تیمارهای مختلف برجوانه زنی سه ژنوتیپ برنج (Oryza sativa L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرپرایمینگ بذربا تیمارهای مختلف برجوانه زنی سه ژنوتیپ برنج (Oryza sativa L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرپرایمینگ بذربا تیمارهای مختلف برجوانه زنی سه ژنوتیپ برنج (Oryza sativa L :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
جهت بررسی تاثیرپرایم بذر برجوانه زنی سه ژنوتیپ برنج ازمایشی بصورت فاکتوریل درقالب طرح کاملا تصادفی درسه تکرار انجام گردید سه ژنوتیپ برنج عنبوری قرمز دانیال LD183 و فجر بعنوان فاکتور اول و ۷تیمار پرایمینگ شامل آب خالص PEG 10% ، PEG 20% ، KCL 1% ، KCL 2% ، KH2PO4 0.5% ، KH2PO4 1% وبدون پرایمینگ شاهد به عنوان فاکتور دوم درنظر گرفته شدند نتایج نشان داد که بیشترین درصد و شاخص جوانه زنی بذور به ترتیب ازپرایم با KH2PO4 1% و KCL 1% و به مقدار ۸۷/۴۷ و ۲/۳۵ مشاهده شد همچنین پرایم با KH2PO4 0.5% و KCL 2% بیشترین تاثیر را برضریب سرعت جوانه زنی داشته و باعث افزایش ۵۸/۷درصد آن نسبت به شاهد شده است ژنوتیپ نیز برصفات درصد و ضریب سرعت جوانه زنی طول ریشه چه وزن خشک و شاخص قوه نامیه اثرمعنیداری داشته است به علاوه اثرمتقابل پرایم و ژنوتیپ برصفات ضریب سرعت جوانه زنی و طول ساقه چه معنی دار شده است بنابراین بیشترین ضریب سرعت جوانه زنی ازتیمارهای KCL و KH2PO4 و رقم دانیال و بیشترین طول ساقه چه ازتیمار KCL, درهرسه رقم مشاهده شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.