مقاله تاثیرمحلول پاشی اسیدآمینه و تلقیح بذور با باکتریهای افزاینده رشدبراجزای عملکرددانه و درصد روغن آفتابگردان تحت تنش کم آبی درمنطقه زنجان


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرمحلول پاشی اسیدآمینه و تلقیح بذور با باکتریهای افزاینده رشدبراجزای عملکرددانه و درصد روغن آفتابگردان تحت تنش کم آبی درمنطقه زنجان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرمحلول پاشی اسیدآمینه و تلقیح بذور با باکتریهای افزاینده رشدبراجزای عملکرددانه و درصد روغن آفتابگردان تحت تنش کم آبی درمنطقه زنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرمحلول پاشی اسیدآمینه و تلقیح بذور با باکتریهای افزاینده رشدبراجزای عملکرددانه و درصد روغن آفتابگردان تحت تنش کم آبی درمنطقه زنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرمحلول پاشی اسیدآمینه و تلقیح بذور با باکتریهای افزاینده رشدبراجزای عملکرددانه و درصد روغن آفتابگردان تحت تنش کم آبی درمنطقه زنجان :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
جهت ارزیابی تاثیرباکتری افزاینده رشدازوسپیریلیوم و محلول پاشی امینواسید براجزای عملکرددانه و درصد روغن افتابگردان درشرایط مختلف رطوبتی درتابستان ۱۳۸۹ درشهرستان زنجان سه ازمایش بصورت فاکتوریل درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در۴تکرار اجرا شد و تجزیه واریانس براساس تجزیه مرکب انجام گرفت تیمارهای ازمایشی شامل تنش کم ابی درسه سطح A1: ابیاری بعداز۶۰ A2: ابیاری بعداز۱۲۰وA3: بعداز۱۸۰ میلیمتر تبخیر ازسطح تشتک تبخیر باکتری ازوسپریلیوم درسه سطح B1: عدک کاربرد باکتری B2: تلقیح با سویه ۲۱ , B3: تلقیح با سویه of و اسید امینه دردوسطح c1:عدم مصرف و C2: مصرف اسید امینه اعمال شد مقایسه میانگین اثرمتقابل ابیاری و باکتری ازوسپریلیوم درشرایط مصرف اسیدامینه نشان میدهد که با افزایش شدت تنش تعداددانه پردرطبق کاهش معنی داری داشت اما درشرایط تنش شدید کاربرد باکتری استرین ۲۱ توانست تاحدودی ازکاهش تعداددانه پردرطبق جلوگیری کند همچنین نتایج نشان میدهد که درشرایط عدم تنش مصرف توام باکتری و اسیدامینه باعث کاهش تعداددانه پرمیشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.