مقاله مقایسه خصوصیات فیزیکی و مکانیکی سه رقم لوبیا Phaseolus vulgaris L


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه خصوصیات فیزیکی و مکانیکی سه رقم لوبیا Phaseolus vulgaris L دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه خصوصیات فیزیکی و مکانیکی سه رقم لوبیا Phaseolus vulgaris L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه خصوصیات فیزیکی و مکانیکی سه رقم لوبیا Phaseolus vulgaris L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه خصوصیات فیزیکی و مکانیکی سه رقم لوبیا Phaseolus vulgaris L :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی بذورازجمله مواردی است که درساخت ادوات و تجهیزات برداشت محصول انبارداری و بسته بندی حائز اهمیت است باکمک اطلاعات فیزیکی یک توده بذری میتوان شرایط بهینه ای برای نگهداری و حتی تعویق زوال بذرپیشنهاد کرد لذا دراین ازمایش برخی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی سه گونه لوبیا شامل لوبیای چیتی لوبیای قرمز و لوبیای سفید درقالب طرح اماری کاملا تصادفی مورد ارزیابی قرارگرفت نتایج نشان داد مساحت لوبیا چیتی بیشتر ازلوبیا قرمز و ۳۷/۴درصد ازلوبیای سفید بیشتر بود بین حجم دانه لوبیا و مساحت آن یک رابطه مثبت و معنی داروجود داشت r2=0/97 و قطرهندسی Dg و قطرحسابی Da دربین سه گونه دارای اختلاف معنی داری بود ولیکن میزان تخلخل E آنها دارای اختلاف معنی داری نبود میانگین ضریب کرویت لوبیا چیتی لوبیا قرمز و لوبیا سفید به ترتیب دردامنه ۰/۴۳۶±۰/۶۹۱ و ۰/۱۳±۰/۵۹۲ و ۰/۱۳۷±۰/۶۷۲ قرارگرفت ازنتایج بدست امده استنباط میشود که تمام خصوصیات هندسی و مکانیکی هرسه گونه لوبیا ارتباط معنی داری داشته و لذا برای ساخت و تولید ادوات جمع اوری محصول انتقال نگهداری و بسته بندی باید این پارامتر ها لحاظ گردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.